Βρήκαν δίχτυα Περόνε και Χουάνλου στο φιλικό με την Κ20

08/09/2013 - 20:32

Juanlu_AELK_Mytilene1Η αγωνιστική απραξία λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, έδωσε τη δυνατότητα στην Καλλονή εκτός από το να πάρει ανάσες για την δύσκολη απαιτητική συνέχεια, να μπορέσει να εντάξει σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους νεοαποκτηθέντες Περόνε και Χουάνλου.

Το φιλικό «εντός των τειχών» ανάμεσα στο αντρικό τμήμα και εκείνο της Κ20 του Δημήτρη Γαβαλά, αποτέλεσε το πρωί του Σαββάτου στον Ταρλά, τεστ για τους «μεγάλους» και ειδικά για εκείνους που διεκδικούν θέση στην 11άδα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και πρόκληση για τους «μικρούς» που διψούν για διάκριση.

Το τελικό 7-1 δεν έχει καμία αξία στην «ανάγνωσή» του, παρά μόνο ως προς την εξαγωγή των συμπερασμάτων που ήθελαν οι Γιάννης Ματζουράκης και Δημήτης Γαβαλάς.

Για την ιστορία οι «μικροί» προηγήθηκαν με τον Πιπερά, ενώ στα αξιοσημείωτα καταγράφεται πως ο βρήκαν δίχτυα ο Ισπανός Χουάνλου και μάλιστα δύο φορές, αλλά και ο Αργεντινός Περόνε, δείχνοντας σημάδια πως σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στα σχέδια του προπονητή τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey