Χαιρετίζει την "Ελαφρά Ταξιαρχία" ο ΣΦ Αττικής

15/09/2013 - 00:37

SF_AELK_AttikisΑνακοίνωση, με την οποία απευθύνει αθλητικό και φιλικό χαιρετισμό προς την ομάδα του Άρη, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αττικής της ΑΕΛΚ.

Αναλυτικά: Η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ» είναι το πρώτο αθλητικό Σωματείο του Βορειοανατολικού Αιγαίου, της ιστορικής και πολύπαθης (όπως και η Σμύρνη μας) αυτής περιοχής της Πατρίδας μας, το οποίο συμμετέχει στην ανώτατη ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας, με την ευκαιρία δε της, μεταξύ μας, αθλητικής συνάντησης, απευθύνουμε εγκάρδιο, φιλικό και αθλητικό χαιρετισμό προς τον «ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ», όσο και προς τους φιλάθλους και φίλους του, τον ιστορικό αυτό Σύλλογο της γης της Ελληνικής Ιωνίας,  του οποίου η λαμπρά και επί εκατόν είκοσι δύο συνεχή χρόνια πορεία του και πολυποίκιλλη προσφορά του στον Ελληνικό Πολιτισμό και Αθλητισμό, τόσο στην γενέτειρά του, Σμύρνη όσο  και στον Ελλαδικό χώρο  είναι αναμφισβήτητη και καταξιωμένη στη συνείδηση της Ελληνικής και της διεθνούς κοινωνίας.

Τονίζομεν με αίσθημα ευθύνης, ότι θα καταβάλλωμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι αθλητικές συναντήσεις να διεξάγωνται με ευπρέπεια, αθλητικό ήθος, σεβασμό και εντιμότητα.

Η αθλητική Ιδέα, άρρηκτα συνυφασμένη, με τις Αρχές του Πολιτισμού, αποτελεί βασικό θεμέλιο μιας υγιούς κοινωνίας.

Με τις σκέψεις αυτές, ευχόμεθα κάθε επιτυχία στην ανωτάτη αθλητική ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας, όπως επίσης και το έργο όλων, ανεξαιρέτως, των υπευθύνων φορέων του αθλήματος να είναι θετικό και επιτυχημένο, με υψηλό επίπεδο ήθους, αγωνιστικής προσπάθειας, πολιτιστικού επιπέδου και ευγενούς άμιλλας. Σήμερα είναι μια μεγάλη ιστορική ευκαιρία για να δείξη ο αθλητισμός μας το δρόμο για κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Οι αξίες του πανάρχαιου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού, του οποίου διαχρονικοί φορείς είναι ο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» και η Λέσβος  θα συνδράμουν πάντοτε τις προσπάθειές μας. Το υποσχόμεθα.

ΥΓ. Η Α.Ε.Λ. Καλλονής ιδρύθηκε το 1994 με την συγχώνευση δύο ιστορικών αθλητικών σωματείων της Λέσβου, του Απόλλων Δαφίων & του Αρισβαίου  Καλλονής

Θερμώς Ευχαριστούμεν

ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ»

Εκ μέρους της προσωρινής διοίκησης του Συνδέσμου

Με τιμή

Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey