Καλλονή για φίλημα!

15/09/2013 - 20:39 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2013 - 21:25

Manousos_Apollon_AELKΗ ΑΕΛΚ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση της μέσα στη Ριζούπολη, συντρίβοντας τον Απόλλωνα με 1-3, παραμένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, μεταξύ των μεγάλων της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, αν και δεν ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση αφήνοντας τους γηπεδούχους να δημιουργήσουν παιχνίδι, μεταμορφώθηκε στο δεύτερο 45λεπτο, πετυχαίνοντας τρία γκολ και αναγκάζοντας τους φιλάθλους στις εξέδρες του "Γ. Καμάρας" να τη χειροκροτήσουν θερμά.

Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Μανούσος, έπειτα από μια καταπληκτική συνεργασία Λεοζίνιο - Ποντάνι και τελείωμα στην κίνηση από τον Μυτιληνιό επιθετικό, που το πανηγύρισε με ξεχωριστό τρόπο, αφιερώνοντας το προφανώς στη γυναίκα του Νίκη, η οποία -όπως συμπεραίνεται από την κίνηση τόσο του σκόρερ όσο και των συμπαικτών του- περιμένει το διαδόχο!

Το 0-2 έγινε από τον Βραζιλιάνο Λεάντρο, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα άλλαξε πορεία στο τείχος, μπερδεύοντας τον Τζόρβα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η υπεροχή των Καλλονιατών ήταν τόσο μεγάλη, που πέτυχαν και τρίτο γκολ σε αντεπίθεση, μετά από έξυπνη ασίστ του Λεοζίνιο προς τον συμπατριώτη του Μαρσέλο και λόμπα του τελευταίου, που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Απόλλωνα.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3 στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντώνη Πετρόπουλου, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Κόρμπος (Φαρινόλα 55'), Άλβαρες, Γκουέλα, Μπλάζεκ (Μίνγκας 39'), Έγκον (Τσιλιγκίρης 78'), Πετρόπουλος

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο (Σιλιγαρδάκης 78'), Φαρία, Λεοζίνιο (Περόνε 81'), Γκόμες, Καζάκης (Γκάσιτς 71'), Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey