Ψάχνει άλλη έδρα στην Αθήνα!

19/09/2013 - 11:01 Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2013 - 12:35

aek_oaka_salzburgΠολυμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες για την κοινή χρήση του ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και την ΑΕΛ Καλλονής, ενώ έγιναν οι σχετικές συνεννοήσεις για το πώς θα διαχειριστούν οι καθ' ύλην αρμόδιοι το γεγονός ότι συμπίπτουν χρονικά οκτώ φορές εντός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων στην τρέχουσα σεζόν, βάσει προγράμματος.

Βέβαια, στη συνάντηση έλαβαν υπόψη τους το χειρότερο δυνατό σενάριο αναφορικά με την ανακατσκευή του "Ταρλά", να μην είναι δηλαδή έτοιμο το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης να φιλοξενήσει κανέναν αγώνα των Καλλονιατών στη φετινή Super League.

Στη συνάντηση μετείχαν τρεις εκπρόσωποι της ΕΠΟ, οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης και Υφαντής, τρία μέλη της διοίκησης του ΟΑΚΑ και εκπρόσωποι τόσο της ΑΕΛΚ όσο και της ΑΕΚ. Παρούσα ήταν και Super League, εκπροσωπούμενη από τον Γιάννη Αναγνώστου.

Εκείνο που αποφασίστηκε είναι ότι η ΑΕΚ κατά κανόνα θα προηγείται χρονικά σε σχέση με την ομάδα της Καλλονής, με βασικό επιχείρημα ότι η Ένωση πήρε πρώτη το παραχωρητήριο από το ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ λοιπόν, ετοιμάζεται να αξιοποιήσει την προτεραιότητα αυτή, προκειμένουν να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το χορτάρι στα παιχνίδια της.

Τι σημαίνει στην πράξη, ότι θα προηγείται χρονικά το ματς της ΑΕΚ; Πως μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις (στο τέλος του Α' Γύρου και σε αρκετές στο Β' Γύρο εφόσον τα έργα στον "Ταρλά" παραμένουν στις καλένδες), να παίξει Σάββατο ο "Δικέφαλος" για τη Γ' Εθνική και Δευτέρα η ΑΕΛΚ για τη Super League, αφού απαιτείται κανονιστικά να έχει μεσολαβήσει ένα 48ωρο, μεταξύ των δύο αγώνων.

Από κει και πέρα όμως, επειδή δεν μπορεί σε κάθε αγωνιστική που συμπίπτουν τα ματς τους στο ΟΑΚΑ (οκτώ φορές μέχρι το τέλος της σεζόν) να παίζει η Καλλονή ημέρα Δευτέρα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ πρόκειται να αναζητήσουν άλλη έδρα στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις τους στη Super League, κάτι που ελέχθη και αρμοδίως στη χθεσινή σύσκεψη.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια φέρνει ξανά στο προσκήνιο το Γήπεδο της Φυλής, ενώ πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων της ΑΕΛΚ στριφογυρίζει και το σενάριο να ξεκινήσουν σύντομα τα έργα ανακατασκευής του "Ταρλά", ώστε η ομάδα να επιστρέψει επιτέλοςυ στη Λέσβο και να γλιτώσει από αυτή την τεράστια ταλαιπωρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey