Καρτάλης: "Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει"

20/09/2013 - 15:10

Kartalis_OAKA_AELK_OSFPΕκτός του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στο ραδιόφωνο του Sentra FM 103.3 μίλησε και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Προκόπης Καρτάλης, εκθειάζοντας τις προσπάθειες των κ.κ. Γιακαλή και Αθανασίου, στάζοντας παράλληλα "χολή" για τα Δημοτικά Συμβούλια...

Αναλυτικά για τη μέχρι τώρα πορεία περί της ανακατασεκυής του "Ταρλά": «Ο κ. Γιακαλής μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, έχουν κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια και προσπαθούν να παίξει η ΑΕΛΚ στο γήπεδο της. Έχουμε μεγάλα προβλήματα εδώ στο νησί από τους τοπικούς παράγοντες μέχρι το Δήμο Λέσβου, που μας δημιουργεί κι άλλα. Δε θέλουν αυτοί οι άνθρωποι να προχωρήσουν οι εργασίες στο γήπεδο, έχουν τα δικά τους θέματα με τις πολιτικές παρατάξεις και βγάζουν τα κόμπλεξ τους πάνω στην ομάδα.»

Για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μιχαλάκη: «Έχουμε στη Μυτιλήνη έναν άνθρωπο, που θέλει να βάλει λεφτά και προσπαθούν να τον διώξουν. Δε θα το καταφέρουν. Εμείς κάνουμε προπόνηση, έρχεται η Παρασκευή και φεύγουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι εκτός έδρας και ίσως γι' αυτό να παίζουμε καλά, γιατί δεν έχουμε άγχος, αλλά θα το θέλαμε αυτό. Η αντίδραση θα είναι πολύ δυνατή. Κάνει υπομονή ο Πρόεδρος, όμως όταν έρθει η ώρα, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Πρώτη φορά ομάδα του νησιού ανεβαίνει στη Super League, πάει τόσο καλά. Ο Πλατανιάς έφτιαξε γήπεδο με λεφτά του Δήμου. Εδώ πέρασαν τέσσερις μήνες και δεν έγινε τίποτα. Ο Πρόεδρος είναι 4-5 μέρες στην Ελλάδα, έρχεται για να δει τα παιχνίδια και φεύγει.»

Για τις κωλλυσιεργείες και τα γραφειοκρατικά: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Έχω πάει σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια και αν δείτε τι γίνεται εκεί μέσα, θα τρελαθείτε. Κάναμε μια χορηγία για τις μελέτες. ώστε να προχωρήσει το θέμα και ήθελαν να περάσει ένας μήνας για να αποφασίσουν. Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, ένας κάνει 30 ώρες να σηκώσει το χέρι του για να ψηφίσει. Έμείς δεν είχαμε ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Είναι να κάνεις εμετό. Όλοι αυτοί ήθελαν να είναι μέσα στην ομάδα, όμως ο πρόεδρος τους έχει κάνει πέρα, δεν τους θέλει. Αν ανακατεύονταν όλοι αυτοί, θα παίζαμε τοπικό. Αυτή είναι η επιτυχία της ΑΕΛΚ.»

Για το πότε πιστεύει πως θα είναι έτοιμος ο "Ταρλάς": «Ο Δήμαρχος σήκωσε τα χέρια και το έργο ανέλαβε ο κ. Γιακαλής. Αλλά σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο περνάει κάτι με τα χίλια ζόρια. Σε μια εκπομπή είχα πει ότι τέλη Νοεμβρίου θα μπούμε στο γήπεδο. Ευτυχώς δεν είπα το έτος, ειδικά όταν ακούς τον Περιφεριάρχη να λέει δεν μπορώ να ρισκάρω να σας πω πότε, μακάρι να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι η ομάδα αυτή μπαίνει σε κάθε παιχνίδι 50.000€ μέσα, αφού πληρώνουμε 15.000€ για τα έξοδα του γηπέδου.»

Για το αν θα τα καταφέρει η ΑΕΛΚ: «Η Καλλονή θα αντέξει γιατί είναι δεμένη. Όλα αυτά έκαναν την ομάδα πιο δυνατή. Ο κ. Μαντζουρκής είναι μάνα σε τέτοιες περιπτώσεις. Έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που θα αντέξει.»

(Φωτο: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey