Επιμένει να παίξει Κυριακή η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

24/09/2013 - 21:16

aek_oaka_salzburgΗ πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ να δώσει προτεραιότητα στην ΑΕΚ, αναφορικά με τους αγώνες της στο Ολυμπιακό Στάδιο έναντι εκείνων της Καλλονής, όποτε συμπίπτουν εντός έδρας ματς της Γ' Εθνικής με τη Super League, έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, των ποδοσφαιρικών αρχών και των διοικούντων του ΟΑΚΑ, είχαν μείνει με την εντύπωση πως μεταξύ των δύο αναμετρήσεων που θα φιλοξενήσει το γήπεδο, οφείλει να υπάρχει ένα 48ωρο "ανάπαυσης" του χλοοτάπητα.

Και τα δύο ματς είχαν αρχικά προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή, ωστόσο η Super League μετέθεσε τον αγώνα της ΑΕΛΚ με τον Ατρόμητο για τη Δευτέρα. Όμως η ΑΕΚ επιμένει να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή, επικαλούμενη πως πουθενά δεν αναγράφεται τέτοιο άρθρο στον ΚΑΠ της ΕΠΟ.

Μάλιστα, κύκλοι των κιτρινόμαυρων, σε διάφορες ιστοσελίδες με ειδησεογραφία της Ένωσης, εμφανίζονται ενοχλημένοι από το γεγονός πως διαρρέεται ότι ο αγώνας της ΑΕΚ κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας θα μετατεθεί για το Σάββατο, διαμηνύοντας πως το ματς θα γίνει κανονικά την Κυριακή. Η αδιάλλακτη στάση οφείλεται εν πλλοίς στο γεγονός πως αρκετοί Σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του Δικεφάλου από όλη την Ελλάδα έχουν προγραμματίσει εκδρομές για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν στο ΟΑΚΑ, όπου αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι!

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως το χορτάρι θα είναι "βαρύ" τη Δευτέρα στο ματς της ΑΕΛΚ, με τους Καλλονιάτες να σκέφτονται όλο και πιο σοβαρά την αλλαγή έδρας και την εξεύρεση άλλου γηπέδου εντός της Αττικής, όσο ακόμα τα έργα στον "Ταρλά" δεν ξεκινούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey