Ξανά αποβολή, ξανά άσφαιρη, ξανά ήττα!

06/10/2013 - 21:25 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2013 - 21:55

Levadeiakos_AELK_1-0_ManousosΤρίτη σερί ήττα για την ΑΕΛΚ, αυτή τη φορά στη Λιβαδειά, σε ένα παιχνίδι όπου οι Καλλονιάτες είχαν καλύτερη απόδοση από τις προηγούμενες αγωνιστικές, έμειναν όμως πάλι δίχως γκολ στην επίθεση, έπαιξαν ξανά με παίκτη λιγότερο και μοιραία δεν πήραν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Λεβαδειακός, δίχως να παρουσιάσει κάτι το εντυπωσιακό, "χτύπησε" την ΑΕΛΚ με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς της, επωφελούμενος από την αριθμητική του υπεροχή, η οποία προήλθε λόγω μιας τραβηγμένης αποβολής του Εμάνουελ Περόνε στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν την υπεροχή στη μεσαία γραμμή στο πρώτο τέταρτο. Η ΑΕΛΚ πάντως ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη με σουτ του Λεοζίνιο και τετ α τετ του Περόνε. Ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ στο 11ο λεπτό με τον Λυκογιάννη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σιδεράκης, αποσοβώντας τον κίνδυνο με τη βοήθεια του κάθετου δοκαριού. Μετά από τη συγκεκριμένη φάση οι Καλλονιάτες αφυπνίστηκαν, χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Περόνε στο 19' και στο 27', με τον Αργεντινό να μην μπορεί να νικήσει τον Πρζιρόφκσι, ενώ δύο λεπτά αργότερα και η κεφαλιά του Γκάσιτς πέρασε άουτ.

Levadeiakos_AELK_1-0_AnastasiadisΗ ΑΕΛΚ συνέχισε να ανεβάζει απόδοση και να χάνει ευκαιρίες, αρχικά με τον Χουάνλου στο 34' και εν συνεχεία με τον Αναστασιάδη που αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση στο 38ο λεπτό. Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα όμως, πήγε να ισχύσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, όμως ο Κονέ έστειλε την μπάλα άουτ, φάτσα με το τέρμα και τον Σιδεράκη στο... έλεός του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα ήταν υποτονικός μέχρι το 59ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο, ο Περόνε αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Δημητρόπουλου, ο οποίος εμπιστεύθηκε το βοηθό του Γουργιώτη, που σήκωσε τη σημαία για χτύπημα του Αργεντίνου εκτός φάσης πάνω στον Μουλόπουλο. Αμέσως μετά αποβλήθηκε και ο Μαντζουράκης από τον πάγκο, ενώ προσωρινά το ματς διακόπηκε.

Ο Λεβαδειακός απείλησε με σουτ του Κονέ στο 73', το οποίο μπλόκαρε ο Σιδεράκης. Ένα λεπτό αργότερο όμως, η άμυνα της ΑΕΛΚ βρέθηκε εκτεθειμένη σε μια βαθιά μπαλιά του Μπούστο στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο επερχόμενος Μάντζιος με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0.

Η ομάδα της Καλλονής πάλεψε για την ισοφάριση, όμως ο Φαρία αστόχησε σε κεφαλιά στο 78', ενώ παρά το διαρκές σφυροκόπημα, ούτε ο Γκάσιτς στο 91' ούτε ο Λεοζίνιο στο 93' βρήκαν δίχτυα.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Λεμονής): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Σαγκινέτι (Μανόλο 32'), Πετράτσι (Μπούστο 70'), Λυκογιάννης, Κονε Λαμπρόπουλος, Καπό (Μάρτινς 46'), Ορτέγκα, Μάντζιος, Κάντζι

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Γκάσιτς, Αναστασιάδης, Λεάντρο (Καζάκης 87'), Ποντιάνι, Φαρία (Γάλας 80'), Σιλιγαρδάκης, Χουάνλου, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey