"Καμπανιά" τριών αγωνιστικών στον Περόνε!

11/10/2013 - 12:04

Perone_Levadeiakos_AELK_apovoliΔεν έφτανε η βαριά τιμωρία στον γιάννη Μαντζουράκη, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League επεφύλασσε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη κατά τις σημερινές της αποφάσεις.

Εξαντλώντας όλη της την αυστηρότητα, τιμώρησε τον Εμάνουελ Περόνε με "καμπάνα" τριών αγωνιστικών, για το "χτύπημα" εκτός φάσης στη Λιβαδειά πάνω στον Μουλόπουλο, σε μια προσπάθεια ξεμαρκαρίσματος στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Αργεντίνος, που έτσι κι αλλιώς άργησε να "εγκλιματιστεί" στην ομάδα της Καλλονής μετά την επέμβαση για την αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας με την άφιξή του στη Λέσβο και την επιβάρυνση που προέκυψε στα φιλικά της Τουρκίας, θα απουσιάσει από τα ματς της ΑΕΛΚ κόντρα σε Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο.

Βέβαια, οι Καλλονιάτες αναμένεται να μη μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και γι' αυτό το λόγο σκέφτονται ήδη να ασκήσουν έφεση κάτά της απόφασης. Εξάλλου οι επόμενες αγωνιστικές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την ομάδα του Λεκανοπεδίου, που στα τελευταία ματς μετρά συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να πάρει και ψυχολογία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey