Στην αναμονή ο Μανούσος

24/10/2013 - 10:58

AELK_PASGiannina_Manousos_taklinΣτα γραφεία της Super League θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο Γιώργος Μανούσος και οι παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μετά την κλήση τους σε απολογία για την υπόθεση της απαγορευμένης ουσίας που εντοπίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στα δείγματα του Μυτιληνιού επιθετικού.

Ο 26χρονος στράικερ παραμένει απόλυτα αισιόδοξος για την αίσια έκβαση της υπόθεσης, έχοντας πληροφορηθεί από το δικηγόρο του Αργύρη Λίβα τις πολλές πιθανότητες που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με απλή επίπληξη από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα επιχειρηματολογήσει υπέρ της άποψης ότι η μπεταμεθαζόνη περιλαμβανόταν σε ενέσιμη θεραπευτική αγωγή που ακολουθούσε ο παίκτης για ένα τραυματισμό του στο πόδι, έχοντας καθαρά ιατρικό σκοπό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδινε αγωνιστικό πλεονέκτημα στον Μανούσο έναντι των αντιπάλων του. Υπάρχει μάλιστα δεδικασμένο με τον Στάθη Ρόκα του Πανιωνίου, κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός ανυπομονεί για την αθώωσή του, ώστε να λάβει τέλος ο "γολγοθάς" της τελευταίας εβδομάδας και το όνομά του να αποσυρθεί από το προσκήνιο. Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί στο περιβάλλον του πως εφόσον όλα κυλήσουν θετικά, θα έχει να πει πολλά προς όλους όσοι τον αμφισβήτησαν.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στην Πειθαρχική της διοργανώτριας αρχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey