Από βδομάδα η απόφαση για Μανούσο!

25/10/2013 - 10:28 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2013 - 10:43

Manousos_Peitharxiki_Super_LeagueΠαρά το ότι η γενικότερη αίσθηση κατά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης του Γιώργου Μανούσου στην Πειθαρχική της Super League, ήταν πως η απόφαση θα έβγαινε αυθημερόν, τελικώς τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η ομάδα θα πρέπει να περιμένουν κάποιες ημέρες ακόμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Προεδρείο της Πειθαρχικής Επιτροπής επιθυμεί να εξετάσει ενδελεχώς όλα τα έγγραφα που προσκόμισε η πλευρά του Μυτιληνιού επιθετικού και κυρίως τα πιστοποιητικά από το "Βοστάνειο" Νοσοκομείο, που βεβαίωναν ότι ο Μανούσος υπέφερε από οσφυαλγία την παραμονή του ματς και γι' αυτό το λόγο του έγινε ένεση κορτιζόνης, η οποία εμπεριείχε την απαγορευμένη ουσία μπεταμεθαζόνη.

Η αισιοδοξία παραμένει στο περιβάλλον του στράικερ των Καλλονιατών, όμως θα χρειαστεί να κάνει υπομονή λίγες μέρες ακόμα μέχρι να ακούσει την ετυμηγορία της Πειθαρχικής. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, για έναν 26χρονο ποδοσφαιριστή, που όπως δήλωσε και κατά την απολογία του είχε όνειρο από παιδί να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Θυμίζουμε, ότι κατά τη δική του απολογία ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Δημήτρης Βαρβαγιάννης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τη μη δήλωση της ουσίας στο ειδικό έντυπο του ΕΣΚΑΝ, κάνοντας λόγο για προσωπική του παράλειψη, που οφείλεται στο ότι η ομάδα της Καλλονής είναι νεοφώτιστη στη Super League και δεν είχε... συνηθίσει τη διαδικασία.

Το δυσάρεστο είναι ότι η ΑΕΛΚ θα στερηθεί για ακόμα ένα ματς τις υπηρεσίες του Γιώργου Μανούσου, αφού ο παίκτης θα παραμείνει παροπλισμένος ακόμα μία αγωνιστική, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του και δε θα παίξει εναντίον του Παναιτωλικού την προσεχή Δευτέρα (28/10).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey