Ήττα με κάτω τα χέρια

28/10/2013 - 22:08 Τελευταία τροποποίηση στις 28/10/2013 - 22:11

Panaitolikos_AELK4-0Με τα ατομικά της λάθη να πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα, το καθαρό μυαλό να έχει μείνει κάπου μεταξύ της Λέσβου και των συνεχών μετακινήσεών της και την ψυχολογία να είναι καταρρακωμένη, η ΑΕΛΚ εμφάνισε ξανά τον κάκιστο εαυτό της που μας παρουσίασε και στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 4-0 και από τον Παναιτωλικό.

Μόλις στο 15΄ ο Μπόγιοβιτς χώθηκε στο κέντρο της άμυνας της Καλλονής και άνοιξε το σκορ στο κατάμεστο γήπεδο του Αγρινίου και έβαλε από νωρίς δύσκολα στο συγκρότημα του Μαnτζουράκη που αναζητούσε ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από τέσσερις σερί ήττες. Η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει στο 26΄ με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ, αλλά στο 32΄ και επάνω εκεί που έδειχνε πως ισορροπούσε το παιχνίδι, ο Καμαρά με σουτ μέσα από την περιοχή που κοντράρισε επάνω στον Λεάντρο, έκανε το 2-0…

Η Καλλονή απείλησε ξανά στο 35΄ με ένα πολύ καλό σουτ του Λεοζίνιο, αλλά ο Ράφαελ με εκπληκτική επέμβαση και τη βοήθεια του δοκαριού, αποσόβησε τον κίνδυνο, εξανεμίζοντας και τις ελπίδες της ομάδας της Λέσβου να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ζούνιορ με ένα πανέμορφο γκολ από τα 30 μέτρα, έγραψε το 3-0 πριν τη λήξη του ημιχρόνου, φέρνοντας νωρίς νωρίς την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη αντιμέτωπη με τον εφιάλτη μίας νέας βαριάς ήττας.

Στην επανάληψη ήταν φανερό πως η διάθεση των παικτών της Καλλονής δεν ήταν εκείνη που θα μπορούσε να πείσει για κάτι καλύτερο στο παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να φτάνει ανέλπιστα στο 4-0 στο 60΄ όταν ο Μπόγιοβιτς δέχθηκε με χαρά την κατά λάθος… πάσα του Χωριανόπουλου και από κοντά νίκησε τον Σιδεράκη. Νωρίτερα η Καλλονή είχε χάσει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ποντάνι, τελειώνοντας με παίκτη λιγότερο ακόμη ένα ματς της εκτός έδρας.

Η ήττα αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και η νίκη αυτή του Παναιτωλικού που πέρυσι είχε ηττηθεί από την Καλλονή, ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος στην ιστορία των Αγρινιωτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey