Συγκίνησε ο Μανούσος [vid]

30/10/2013 - 19:56

Seftelis_ManousosΣυνέντευξη στο Web TV της ΑΕΛΚ παραχώρησε ο Γιώργος Μανούσος, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά του με την απαγορευμένη ουσία, αλλά και την αθώωση του από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός, αφού δάκρυσε όταν περιέγραψε τη στιγμή που ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Προκόπης Καρτάλης τον ενημέρωσε στη διάρκεια της προπόνησης για την απόφαση, τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένος μετά από τη θετική αυτή εξέλιξη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε εκείνους που "προδίκασαν" το αποτέλεσμα και συνέδεσαν το όνομά του με τη λέξη "ντοπέ".

Ο Μανούσος εξέφρασε πάντως την πικρία του για μερικά δημοσιεύματα δημοσιογράφων από την Αθήνα, αλλά και τη Λέσβο, χωρίς όμως να κατονομάσει Μέσα ενημέρωσης αν και θα είχε ενδιαφέρον... Ο 26χρονος φορ αρκέστηκε απλώς να πει για όσους λίγους έδειξαν να χαίρονται με την περιπέτειά αυτή, ειδικά εδώ στη Λέσβο, πως σε εκείνους κυρίως οφείλεται το γεγονός πως το νησί έχει μείνει χρόνια πίσω σε σύγκριση με άλλα, "κατακεραυνώνοντάς" τους ουσιαστικά για τη νοοτραπία που κουβαλούν.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες, ξεκινώντας από την οικογένεια της ΑΕΛΚ για να καταλήξει στη δική οικογένειά του και συγκεκριμένα στη γυναίκα του Νίκη, η οποία περιμένει άλλωστε και το/τη διάδοχο.

{youtube}lKWv1YB6jno{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey