"Βασίλισσα" του Βορρά η Καλλονή!

10/11/2013 - 20:16

AELK_2013-14_ToumpaΑπό τη στιγμή που ανέτρεψε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το «φάρμακο» για την Καλλονή άρχισε να δρα. Και μέσα στη Βέροια, σε ένα παιχνίδι που κατά πολλούς θα σήμαινε πολλά για την παραμονή, ειδικά για τους γηπεδούχους, η Καλλονή όχι μόνο κέρδισε, αλλά με το αποτέλεσμα που πήρε και τη συνολική της εμφάνιση, θύμισε κατά πολύ το εκπληκτικό της ξεκίνημα στη σεζόν!

0-3 απλά και όμορφα με επαγγελματική εμφάνιση για το συγκρότημα του Μαντζουράκη, που είδε ξανά το Λεοζίνιο να βρίσκει δίχτυα με εξαιρετικό πάλι τρόπο, όπως και τον Γιονάν Γκαρσία, αλλά για πρώτη φορά και τον Ποντάνι!

Μόλις στο 6΄ η Καλλονή κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Μανούσος σέντραρε, ο Περόνε δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι, αλλά ο Γκαρσία που καραδοκούσε, με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας.

Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, αλλά η Καλλονή είχε πολύ καλή διαχείριση της κατάστασης και το μόνο που δυσκόλεψε λίγο τα σχέδιά της, ήταν ο τραυματισμός του Περόνε, που τον υποχρέωσε σε αναγκαστική αλλαγή.

Στο 27΄από κόρνερ, ο Αναστασιάδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Ποντάνι βρέθηκε μόνος του μπροστά από την εστία και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2, στέλνοντας την ομάδα του αγκαλιά με τη νίκη!

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, πίεσε την Καλλονή που αμύνονταν μαζικά και με συγκέντρωση, χωρίς να κατορθώνει ωστόσο να φτάσει στην πολύ μεγάλη φάση. Αντίθετα η Καλλονή σε μία αντεπίθεση «φωτιά» που ξεκίνησε από τα δεξιά με το Μανούσο, έβγαλε τη σέντρα προς τον Γάλα που με τη μία έσπασε τη μπάλα στο Λεοζίνιο, που με άψογο –ξανά- τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey