10.000 χιλιόμετρα έχει διανύσει η "άστεγη" ΑΕΛΚ!

14/11/2013 - 11:38 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2013 - 12:08

aelk_panoΠροχθές αναλύσαμε το πώς η Καλλονή σπάει τα κοντέρ στους αριθμούς της στατιστικής, που απεικονίζουν εν πολλοίς και την εξαιρετική πορεία μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

Η εφημερίδα SportDay ωστόσο με σχετικό της ρεπορτάζ σήμερα, δίνει μία άλλη διάσταση των ρεκόρ της ομάδας της Λέσβου, που έχει να κάνει με τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει φέτος, αγωνιζόμενη ουσιαστικά κάθε Κυριακή… εκτός έδρας!

Κι αυτό γιατί το θέμα με τον «Ταρλά» παραμένει άλυτο με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να παίζει όλα τα ματς της εκτός Μυτιλήνης.  Ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ, έπαιξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τα εντός έδρας παιχνίδια!

Όπως αναφέρει η SportDay, που συγκέντρωσε όλα τα χιλιόμετρα που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν η ομάδα, έχει διασχίσει σχεδόν την ακτογραμμή της Ελλάδας σε χιλιόμετρα, η οποία είναι και η μεγαλύτερη της Μεσογείου!

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπός μας στη Super League  έχει κάνει 9.925,79 χιλιόμετρα και 17 ώρες με αεροπλάνο και 1.558,3 και επίσης 17 ώρες οδικώς! Και όλα αυτά, χωρίς να έχει τελειώσει καν ο πρώτος γύρος. Φυσικά και η συγκεκριμένη διαδικασία έχει σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις, ενώ μένει να δούμε αν θα στοιχίσει και βαθμολογικά στο τέλος...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey