Τι ζήτησε ο Ματζουράκης από τον Άγιο Βασίλη;

02/01/2014 - 13:54

Matzourakis_aelk_osfp1Ο προπονητής της ΑΕΛΚ φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Sentra FM 103,3, μιλώντας για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Ζακουάνι, αλλά και για το δώρο που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη λόγω των ημερών, να δει επιτέλους τη μακέτα του νέου γηπέδου και τα πρώτα μηχανήματα να μπαίνουν στον "Ταρλά", όμως όπως αποκάλυψε εναπόθεσε πλέον τις ελπίδες του... τ' Αι-Γιαννιού, που έχει και την ονομαστική του γιορτή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της Καλλονής: «Βγάλαμε τον α' γύρο στηριζόμενοι σε περιορισμένο αριθμό παικτών. Πρέπει να ενισχυθούμε. Προς το τέλος βγάλαμε κόπωση που οφειλόταν και στα συνεχή τα πήγαινε-έλα. Στηριζόμαστε κυρίως σε 11-12 παίκτες που έχουν πάνω από 1000' συμμετοχής, κι άλλους τέσσερις που έχουν πάνω από 500'. Θέλουμε να ενισχύσουμε λίγο το ρόστερ μας.»

Για την απόκτηση του Ζακουανί: «Είναι πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, με πολύ καλά αθλητικά προσόντα. Είναι αλτικός, δυνατός, πολύ καλός παίκτης.»

Για την επιλογή πιο «αθλητικών» παικτών από την Καλλονή: «Θέλαμε να αποκτήσουμε σε παίκτες ψηλούς και με δύναμη. Ήταν ένας τομέας στον οποίον είχαμε κάποια προβλήματα στο γύρο»

Για το ενδεχόμενο άλλων προσθηκών: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμα μία μεταγραφή. Θα δούμε πς θα μας βγει»

Για το γήπεδο της Μυτιλήνης: «Φαίνεται πως πιο εύκολα θα φέρουμε το ΟΑΚΑ στη Μυτιλήνη, παρά θα αποκτήσουμε το γήπεδό μας!»

Για το πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο: «Ακόμα δεν… έβρεξε! Δεν έχει μπει ούτε ένα μηχάνημα στο γήπεδο. Τους περιμένουμε! Θα γίνει ένα ωραίο γήπεδο. Ούτε τη μακέτα δεν έχουμε δει! Λένε ότι θα μπουν τώρα τα μηχανήματα. Έρχονται, είναι στο δρόμο. Ίσως τα δω του Αγίου Ιωάννου, που γιορτάζω!»

Matzourakis_AELK_Coach_AgiasmosΓια το αν αυτή η κατάσταση επηρεάζει την ομάδα: «Μένουμε με τη σκέψη πως θα έχουμε γήπεδο, για να μην απογοητευτούμε. Είναι πολύ κακό αυτό που συμβαίνει. Είμαστε μια ομάδα που κάνει την πρώτη της σεζόν στη Super League και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τις τοπικές Αρχές».

Για την ταλαιπωρία της ομάδας από τις συνεχείς μετακινήσεις: «Υπάρχει σωματική κόπωση, αλλά κυρίως ψυχική. Δεν μας βολεύουν και οι πτήσεις. Για κάθε ματς χάνουμε τρεις ημέρες. Πριν καλά-καλά επιστρέψεις στο σπίτι σου, πρέπει να ξαναφύγεις. Υπάρχει, όμως, προσπάθεια απ' όλους κι αυτό είναι το θετικό»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Μας ενδιαφέρει κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχει τεράστια διαφορά ποιότητας από εμάς, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος»

Για το όριο των βαθμών που θα αποτελέσει τη γραμμή σωτηρίας: «Θεωρώ πως θα είναι από 34 έως 36 βαθμοί. Στο α' γύρο χάσαμε κάποιους βαθμούς, αλλά συνήθως οι τελευταίοι στον β' γύρο «ξυπνούν» και παίρνουν αποτελέσματα».

Για το δώρο που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη: «Ζήτησα να δω τη μακέτα του γηπέδου. Αλλά…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey