Με συνταγή... Άρη όπως όλα δείχνουν κόντρα στον ΠΑΣ

17/01/2014 - 13:15

Garcia_AELK_PAS_1-0Όνειρο ήταν και πάει. Η δύσκολη από κάθε άποψη καθημερινότητα της Καλλονής, δεν της επιτρέπει να σταθεί για πολύ ακόμη στο πως χάθηκε μία ιστορική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, με την αίσθηση ωστόσο τόσο του κόσμου όσο και των ανθρώπων της ομάδας να είναι πικρή, αφού σαφέστατα αν η ΑΕΛΚ είχε λίγο διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι χθες, θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση.

Όμως κανείς δεν παραγνωρίζει το ότι η ομάδα που βρίσκεται σύσσωμη από την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα για την τριάδα «φωτιά» των αγώνων της με Άρη, ΟΦΗ και Γιάννενα, καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση των δυνάμεών της και της συγκέντρωσής της.

Το ροτέισον στο ματς του Κυπέλλου ήταν αναγκαίο –έστω και αν θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο περιορισμένο- και στόχος του «Ρουμάνου» ήταν και είναι να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα που καίγεται κι αυτός για βαθμούς.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες, ωστόσο βλέποντας κανείς και τους παίκτες που προφύλαξε χτες, διαφαίνεται πως θα παρατάξει πιθανότατα την 11άδα (σ.σ. ίσως με μία ή το πολύ δύο αλλαγές) που κατέβασε και στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη. Όμως δεν αποκλείεται να στην πορεία του αγώνα να ρίξει στο μάχη και τον Περόνε, που προσπαθεί στις προπονήσεις να δείξει πως είναι ετοιμοπόλεμος και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για την Καλλονή καθώς έχει την ευκαιρία απέναντι στον προβληματικό τελευταία ΠΑΣ να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα την απαλλάξει από το άγχος της κουβέντας της «ζώνης».

Το οποίο αν είναι θετικό, θα της δώσει και την απαραίτητη καλή ψυχολογία για το ακόμη πιο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, την αμέσως επόμενη αγωνιστική. Σαφέστατα στον καταρτισμό της 11άδας του Ματζουράκης, θα παίξει ρόλο και ο καιρός κι αυτό σημειώνεται καθώς από το ρεπορτάζ στα Γιάννενα, γίνεται αναφορά  για βαρύ αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες, από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει η επιστροφή του Πολ Κεϊτά στα Ιωάννινα ως αντίπαλος πια.

Ενδιαφέρον έχει και το ότι η Καλλονή κόντρα στον ΠΑΣ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είχε κάνει την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Λεοζίνιο στο ΟΑΚΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey