Tέλος ο Λεάντρο, που πάει Άρη;

31/01/2014 - 10:46 Τελευταία τροποποίηση στις 01/02/2014 - 00:32

Leandro_Matzourakis_AELK_pagkos1Η έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί από χθες, σχετικά με το μέλλον του δανεισμού του Λεάντρο από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΛΚ, τελικώς έβγαλε είδηση, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις των Καλλονιατών.

Τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι του Άρη με τη σύμφωνη γνώμη του Σούλη Παπαδόπουλο, είχαν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του νεαρού αμυντικού, που δεν ήταν ευχαριστημένος με τις προσθήκες που έγιναν στην ΑΕΛΚ στο χώρο της άμυνας. κι αυτό, γιατί ο Λεάντρο είχε χάσει τη θέση του βασικού και αισθανόταν απογοητευμένος από τιςεπιλογές του Γιάννη Ματζουράκη.

Ο Άρης, εκμεταλλευόμενος τις πολύ καλές σχέσεις του με τους ερυθρόλευκους, επικοινώνησε με την πλευρά του Ολυμπιακού και ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του. Οι Πειραιώτες, προσμετρώντας όλες τις παραμέτρους και με δεδομένο ότι ο Λεάντρο δεν είχε θέση πια στη βασική 11άδα της ΑΕΛΚ, πήραν την απόφασή τους τερμάτισαν το δανεισμό του στην ομάδα της Καλλονής, συζητώντας πάντως και με άλλες ομάδες της Super League για το δανεισμό του.

Πλέον, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες η ανακοίνωση για το νέο σταθμό στην καριέρα του Βραζιλιάνου αμυντικού, με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ να αρκείται στη δική της επίσημη τοποθέτηση σε ευχές και ευχαριστίες για την προσφορά του Λεάντρο στις 19 συμμετοχές του με τη φανέλα της ομάδας στο πρωτάθλημα και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Λεάντρο Πίντο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey