Έδειξε χαρακτήρα στην Πλατεία!

02/03/2014 - 19:45 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2014 - 12:40

AELK_panigyriko_Panionios_1-1Η Καλλονή θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη και την έδρα του Πανιωνίου που «καιγόταν» για τους βαθμούς, αλλά σε κάθε περίπτωση ο βαθμός της ισοπαλίας που ήλθε με κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 69΄ της επανάληψης, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως άσχημο αποτέλεσμα. Με τον βαθμό αυτό, η Καλλονή ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής, πραγματοποιώντας για μία ακόμα φορά εμφάνιση ομάδας που δεν αξίζει να παλεύει για την παραμονή…

Ο Πανιώνιος είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Καλλονή ήταν εκείνη που ανά πάσα στιγμή έβγαινε στην κόντρα με αξιώσεις. Στο 17΄ ο Χογκ αποσόβησε τον κίνδυνο σε τετ α τετ του Κολοβού στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων, με την Καλλονή να απειλεί με τη σειρά της με σουτ των Λεοζίνιο και Περόνε προς το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος χωρίς να έχει επιβληθεί της Καλλονής στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να προηγηθεί στο 54΄ έπειτα από μία φάση διαρκείας στα καρέ του Χογκ. Ο Μαλτέζος τερματοφύλακας της Καλλονής αφού εξουδετέρωσε διαδοχικά σουτ του Ντούνη, δεν μπόρεσε να σταματήσει και την προβολή του Κολοβού, που κατέληξε στα δίχτυα…Παρά το 1-0 εις βάρος της όμως, η ομάδα του Ματζουράκη προσπάθησε να βγει με συνέπεια στην επίθεση  και αφού στο 59΄ ο Περόνε σούταρε στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ήρθε στο 69΄ ο Λεοζίνιο να σημαδέψει με εξαιρετική σέντρα τον αμαρκάριστο Αναστασιάδη, που με κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής έφερε το ματς στα ίσια!

Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε απειλητικός έκτοτε ξανά, μόνο στις καθυστερήσεις όταν και ένα σουτ του Λάσνικ πέρασε ελάχιστα άουτ στο 90΄+3, με την Καλλονή να περνάει αλώβητη σε μία από τις δυσκολότερες δοκιμασίες της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey