Θέλει νίκη για να τελειώνει...

10/03/2014 - 15:48

Veroia_AELK_Marcelo1Με στόχο το «τρίποντο» και μόνο αυτό, που θα την εδραιώσει καθοριστικά στη Super League και θα την απαλλάξει από το όποιο άγχος του υπολοίπου της σεζόν, η ΑΕΛΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ τη Βέροια (19:30) σε ένα παιχνίδι «τελικό» για την ομάδα της Ημαθίας, αλλά υπό προϋποθέσεις και για τους Καλλονιάτες.

Ο Γιάννης Ματζουράκης, με την επιστροφή και των διεθνών Χογκ και Φουρλάνου, είχε ευχάριστο «πονοκέφαλο» μέσα στην εβδομάδα, καθώς για πρώτη φορά μετά από καιρό όλα τα βασικά του ατού είναι διαθέσιμα για το σημερινό ματς.

Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει, όπως και ο Χωριανόπουλος που έλειψε απότα δύο τελευταία ματς και διεκδικεί θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Παρών και ο Βλάσης Καζάκης, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο λόγω ενός μικροτραυματισμού, αλλά είναι πλέον πανέτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια. Στην ομάδα του Λεκανοπεδίου δείχνουν με κάθε τρόπο πως υπολογίζουν πολύ στο σημερινό ματς και για το συγκεκριμένο λόγο προτιμήθηλε να δηλωθούν οι Κειτά και Ζακουανί για έκτιση των ποινών τους στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά και όχι σήμερα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που έχει στην αποστολή ο "Ρουμάνος" είναι οι: Σιδεράκης, Χογκ, Καλτσάς, Κεϊτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Ζος, Φουρλάνος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Γκαρσία, Φαρία, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε, Περόνε.

Διαιτητής της αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί στις 19:30 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NS1 και "λεπτό προς λεπτό" από το «SportLesvos.GR» είναι ο Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Ακριβό και Αλεξέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey