Κατέρρευσε στα Χανιά...

16/03/2014 - 19:43

platanias_kalloniΜε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας της στις εθνικές κατηγορίες αναχωρεί η Καλλονή από τα Χανιά, βιώνοντας έναν πραγματικό εφιάλτη αφού έχασε με το εξωπραγματικό 7-0. Ο Πλατανιάς ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει στην μάχη της παραμονής και την πέτυχε πιο εύκολα απ΄ όσο θα φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος φίλος του, χτυπώντας αλύπητα την νωχελική ΑΕΛΚ, που παρουσιάστηκε ομολογουμένως κατώτερη των περιστάσεων σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς.

Ο Βλαχοδήμος ήταν ο απόλυτος  πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας χατ τρικ, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την τραγική άμυνα της ομάδας του Ματζουράκη που στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA δήλωσε λακωνικά για την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος, ότι ήταν «κωμωδία»…

Το ψυχολογικό σοκ είναι σίγουρα μεγάλο για την Καλλονή που καλείται πλέον να μαζέψει άμεσα τους βαθμούς που χρειάζεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται πανικός. Αφού η ομάδα της Λέσβου εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια που της απομένουν.

Άλλωστε στις ευχάριστες ειδήσεις σε μία αγωνιστική που σίγουρα θα θέλαμε όλοι να ξεχάσουμε, καταγράφεται η νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα, αλλά και το «διπλό» του Εργοτέλη στην Τρίπολη…  Νίκες που εξασφάλισαν στους επόμενους αντιπάλους της Καλλονής, την παραμονή τους στην κατηγορία.

Για την Καλλονή το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση αυτό που θα επακολουθούσε. Ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Καλλονή ήταν αυτή που έβγαινε επικίνδυνα στην κόντρα με τους Λεοζίνιο και Περόνε… Στο  35΄ όμως, ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Βλαχοδήμου και πήρε με το μέρος του την ψυχολογία για τη συνέχεια…  Η καταστροφή για την Καλλονή ήρθε όμως ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν και ο Αναστασιάδης παρενεβλήθη στην πορεία της μπάλας από την κεφαλιά του Τόρες, που κατέληξε στα δίχτυα. 

Κατάρρευση…

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πλατανιάς πέτυχε με τον Βλαχοδήμο και τρίτο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του, αλλά η Καλλονή είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει ότι της αναλογούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κεϊτά, αλλά έχασε ο Περόνε στο 54΄.Κάπου εκεί κρίθηκε τελεσίδικα και το παιχνίδι, μόνο που οι γηπεδούχοι δεν χαρίστηκαν σε καμία περίπτωση στην κατάρρευση της Καλλονής και έψαξαν το γκολ σε όλες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Στο 62΄ ο Κατάι έγραψε το 4-0 σε μία φάση που φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας της Καλλονής και στο 69΄ ο Τετέι με απευθείας φάουλ, κερδισμένο σε ανατροπή του Βλαχοδήμου από τον Ζος που αποβλήθηκε, το 5-0. Στο 74΄Γουνδουλάκης και στο 85΄ ξανά ο Βλαχοδήμος διαμόρφωσαν το τελικό 7-0…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Γιωργιαλλίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Κατάι (70' Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (58' Καζναφέρης), Τόρες (81' Θέρα)

Καλλονή: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Γιορέντε (50' Γκι), Μαρσέλο (67' Καλτσάς), Αναστασιάδης, Ποντανί (67' Φαρία), Γκαρσία, Κεϊτά, Λεοζίνιο, Ζος, Περόνε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey