Η ώρα της κρίσης!

23/03/2014 - 16:25

AELK_OFH_0-1_PerogamvrakisΗ ώρα της κρίσης έφτασε! Η Καλλονή σε λιγότερο από μία ώρα, μπαίνει στο ΟΑΚΑ με στόχο αποκλειστικά και μόνο τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, που θα της εξασφαλίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την παραμονή στην κατηγορία. Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γιορέντε, αλλά από εκεί και έπειτα έχει ετοιμοπόλεμη όλη την υπόλοιπη ομάδα του, πλην του Ζος που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Είναι περιττό να αναφερθεί κανείς στην σημασία του σημερινού αγώνα, με δεδομένο το εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί για την Καλλονή, αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα που προηγήθηκαν κόντρα σε Βέροια και Πλατανιά…

Οι 20 που ακολουθούν την αποστολή στην Αθήνα είναι οι:  Σιδεράκης, Χογκ, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Ζακουανί, Φαρία, Κεϊτά, Φουρλάνος, Γκαρσία, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο,  Νιαμπούγιου, Καζάκης, Σιλιγαρδάκης, Βαλιός, Γάλας. Διαιτητής της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στις 17:15 είναι ο Δημητρόπουλος του Συνδέσμου Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Τσολάκη και Κουρομπίλια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey