Τυπική διαδικασία στη Λεωφόρο...

26/03/2014 - 21:40

pao_aelkΤην Καλλονή λίγο την ενδιέφερε η έκβαση του παιχνιδιού της απέναντι στον Παναθηναϊκό και δυστυχώς αυτό φάνηκε και στο γήπεδο, όπου οι «πράσινοι» έφτασαν σε ένα πολύ άνετο 3-0, που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, δεδομένου ότι η ομάδα του Ματζουράκη είχε ξεκάθαρο πρόβλημα στο να κρατήσει τη μπάλα στην κατοχή της.

Το συνεχές πρεσάρισμα της ομάδας του Αναστασίου που παρουσιάστηκε όπως και η Καλλονή με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα σε θέση άμυνας. Μοναδικές αξιόλογες στιγμές για την ομάδα της Λέσβου, δύο σουτ το Νιαμπούγιου, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε αυτό το 3-0, με τον Καρέλη να κλέβει τη μπάλα από τον Χωριανόπουλο που ολιγώρησε και να πασάρει στον αμαρκάριστο Ντίνα για το 1-0 στο 13΄ και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου τον Ντίνα να αλλάζει ρόλο, να κλέβει εκείνος τη μπάλα από τον Χωριανόπουλο και να πασάρει στον Καρέλη για το 2-0. Το 3-0 ήρθε με ένα περίεργο γκολ του Σπυρόπουλου, με τη μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Βαλιού στο 71΄ και να μπερδεύει τον Χογκ…

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (78' Ρισβάνης), Χουχούμης, Μέντες, Ντίνας (66' Γιαννιτσάνης), Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πράνιτς (78' Δώνης).
Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χόγκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Γαλάς (46' Γκαρσία), Φουρλάνος, Καλτσάς, Φαρία, Νιαμπούγιου (68' Σιλιγαρδάκης), Ζακουάνι, Βαλιός, Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey