Και ξανά "ύποπτο" παιχνίδι της...

01/04/2014 - 11:39

Και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, η UEFA εμπλούτισε τη λίστα της με τα παιχνίδια της Super League που φέρονται ως ύποπτα με δύο νέα στα ήδη εννέα που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ από την αρχή της σεζόν και για μία ακόμη φορά εμπλέκει την Καλλονή, που συνολικά από τις 11 περιπτώσεις που έχει αναδείξει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, είναι αναμεμειγμένη στις πέντε.

Το νέο παιχνίδι που κρίθηκε ως ύποπτο από τη γνωστή -αμφιβόλου βεβαίως αξιοπιστίας- μέθοδο ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης «Sports Radar» είναι το πρόσφατο της Καλλονής με τον ΟΦΗ στην 30η αγωνιστική (1-0) στο ΟΑΚΑ, αλλά και το παιχνίδι του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό (2-0), μία αγωνιστική πριν.

Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενοι αγώνες που ανέδειξε ως ύποπτους η UEFA είναι οι εξής: Καλλονή Παναθηναϊκός (0-4), Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης (0-2), Βέροια-Ολυμπιακός (0-5), Βέροια-ΠΑΣ (2-2), Παναθηναϊκός-ΠΑΣ (3-1), ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (0-2), Ολυμπιακός-Εργοτέλης (3-0), Καλλονή-ΠΑΟΚ (2-5) και ΟΦΗ-Καλλονή (0-1).

Με δεδομένο ότι αυτές οι λίστες δίνονται στη δημοσιότητα ανά διαστήματα, αλλά ουδέποτε έχει προκύψει κάτι επιλήψιμο, ή έστω έχει αποδειχθεί ότι απασχολεί σοβαρά την ΕΠΟ, θα πρέπει κάποια στιγμή η Ελληνική Ομοσπονδία να πάρει μία θέση σχετικά με αυτούς τους «περίφημους» φακέλους και την αξιοπιστία τους, διότι αυτό που μένει σε τελική ανάλυση και απασχολεί εν προκειμένω την εκπρόσωπο του νησιού μας, είναι η… ρετσινιά. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί και πως από αυτές τις λίστες, απουσιάζουν παιχνίδια της Super League που δεδομένα έχουν μείνει στην μνήμη από την ποδοσφαιρική ομορφιά τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey