Κάλεσμα ΣΦ Αττικής και 5€ εισιτήριο!

04/04/2014 - 10:59

SF_AELK_Attikis_RizoupoliΑνακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων και Φίλων ΑΕΛΚ Αττικής, αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην ομάδα της Καλλονής και τον Πανθρακικό για την προτελευταία αγωνιστική της Super League.

Να σημειωθεί, ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ όρισε γενική είσοδο 5€ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι το τελευταίο... εντός έδρας της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΦ ΑΕΛΚ Αττικής:

"Αγαπητοί μας Λέσβιοι της ΑΤΤΙΚΗΣ,

Το καμάρι της Λέσβου μας, η Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής (Α.Ε.Λ. Καλλονής), διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου. Στην δύσκολη οικονομικά περίοδο της κρίσης που βιώνουμε όλοι μας στην Ελλάδα, η εξαιρετική αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας είναι η καλύτερη προβολή για την Λέσβο σε όλη την χώρα.

Σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα ΟΛΟΙ με την παρουσία σας στο ΟΑΚΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00, την υπερπροσπάθεια της ομάδας μας να νικήσει τον Πανθρακικό και να παραμείνει και μαθηματικά στην Α' Εθνική Κατηγορία, γράφοντας για δεύτερη φορά ιστορία για το ποδόσφαιρο της αγαπημένης μας Λέσβου.

Εκ μέρους της διοίκησης του Συνδέσμου

Με τιμή

Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey