Στην Αγιάσο τελικά με Πανθρακικό

04/04/2014 - 11:04

aelk_k20_paok_k20_1-2Αν και πρόθεση της ΑΕΛΚ ήταν ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της Κ20 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων της Super League, να δοθεί στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, εν τούτοις θα διεξαχθεί στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, όπως τα περισσότερα κατά τη φετινή περίοδο.

Τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε πολύ ντόρος γύρω από την επιλογή αυτή, αφού στο Στάδιο του Λεκανοπεδίου έχουν συγκεντρωθεί όλοι οι αθλητές του στίβου μετά το κλείσιμο του "Ταρλά" και μοιραία η προετοιμασία για τη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα θα επέφερε ανακατατάξεις στο πρόγραμμα χρήσης του γηπέδου από τα αθλητικά σωματεία.

ΑΕΛΚ Κ20 και ΑΕΛΚ Κ17 έδωσαν χθες φιλικό παιχνίδι στο "Κώστας Κεντέρης", το οποίο είχε να χρησιμοποιηθεί για ποδόσφαιρο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν παίκτες και προπονητές δεν ηταν οι καλύτερες δυνατές, αφού το χόρτο δεν πατιέται πολύ συχνά και μοιραία φρόντισαν να δηλώσουν στη Super League, λίγο πριν τη λήξη της διορίας, αλλαγή έδρας για τον κυριακάτικο αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είχε αναφέρει το "SL" από χθες, πρυτάνευσε η λογική αφού όπως αποδείχθηκε η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής δεν ήταν αναγκαιότητα, ειδικά από τη στιγμή που το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ δημιουργούσε και προβλήματα στην ομαλή προετοιμασία των αθλητών του στίβου, οι οποίοι έχουν μπει στην τελική ευθεία προπονήσεων για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τις διεθνείς διοργανώσεις όπου θα λάβουν μέρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey