Τέλειωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της

13/04/2014 - 21:13 Τελευταία τροποποίηση στις 13/04/2014 - 22:18

ergotelis-aelkΤυπική διαδικασία ήταν, εξελίχθηκε σε αγγαρεία και η Καλλονή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με μία αδιάφορη ήττα στο Ηράκλειο με 3-0 από τον Εργοτέλη, αγωνιζόμενη με αρκετές αλλαγές στη βασική της σύνθεση. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο για να επικρατήσουν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν, αποκτώντας προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Καλλονή προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με κύριο εκφραστή των επιθετικών της προσπαθειών τον Λεοζίνιο, αλλά δεν τα κατάφερε με τον Εργοτέλη να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα και να απειλεί και με τέταρτο… Ο Μπουχαλάκης στο 29΄, ο Κούμπικ στο 37΄και στο 63΄ο Διαμαντάκος με δικά τους τέρματα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Αθανασίου, Ρέντζας, Αντελέγε, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Κοζορώνης, Ιμπραΐμ (17' Μπουχαλάκης), Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά (70' Κούτρης), Διαμαντάκος (75' Παντελάκης), Μονακέλο

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Ζακουανί, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος (80' Βλαστέλλης), Ποντάνι, Γιουκαρής (68' Ντάμπος), Καλτσάς, Κύπρου, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναούμ (46' Μαρσέλο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey