Πέρασε ο φάκελος για την αδειοδότηση!

15/04/2014 - 10:59

Super_League_wallΘετική ήταν η εισήγηση του Προέδρου του πρωτοβάθμιου οργάνου αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Δημητρίου, αναφορικά με το φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την αδειοδότησή της τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρίσκεται και πάλι στη Super League.

Αυτό προέκυψε μετά από τον έλεγχο που διενεργήθηκε χθες, στις έξι πρώτες ΠΑΕ που εξετάστηκαν. Άξιο αναφοράς μάλιστα το γεγονός, πως μόνο εκείνος της καλλονιάτικης ΠΑΕ πέρασε από τον έλεγχο, αφού οι αντίστοιχοι φάκελοι των Πλατανιά, Εργοτέλη, Βέροιας, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος οδεύουν προς απόρριψη σε πρώτο βαθμό. Μάλιστα, η νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ φέρεται να κατέθεσε ουσιαστικά τόσο ελλιπή φάκελο, που θεωρείται δεδομένο ότι και τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί με περιορισμό στις μεταγραφές.

Σε ρεπορτάζ του soccerplus.gr, αναφέρεται ότι Πλατανιάς, Εργοτέλης και Βέροια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι (π.χ. πλάνο βιωσιμότητας), ωστόσο οι Χανιώτες είναι σε καλύτερη θέση. Στο φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα επισημάνθηκαν κάποιες μικρές ατέλειες στο γήπεδο (αποδυτήρια, καθίσματα), γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Γ. Χριστοβασίλη, ο οποίος σε κάποιο σημείο αποχώρησε από τη διαδικασία. Τυπικά κατέθεσε φάκελο και ο υποβιβασμένος Άρης, όπως και ο Απόλλων Σμύρνης. Η μοναδική από τις ομάδες που πέρασε χθες από τον έλεγχο του οργάνου της ΕΠΟ με θετική εισήγηση από τον κ. Δημητρίου ήταν η Καλλονή».

Σήμερα, Τρίτη (15/4) θα εξεταστούν οι φάκελοι των υπόλοιπων ομάδων και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Παναθηναϊκού, που διεκδικεί τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και του ΟΦΗ, που τερμάτισε στη 6η θέση της βαθμολογίας και καραδοκεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey