Υποψήφιος MVP ο Λεοζίνιο!

02/05/2014 - 15:12

Leozinho_AELK_OFH1Η συνδρομητική NOVA, που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League, πραγματοποιεί ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων του πρωταθλήματος, τους οποίους θα βραβεύσει σε ειδική εκδήλωση στις 5 Μαΐου.

Ανάμεσά τους φιγουράρει και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛΚ, Λεοζίνιο, που είναι υποψήφιος για πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος μαζί με τους Τζόελ Κάμπελ (Ολυμπιακός,) Λούκας Πέρεθ (ΠΑΟΚ), Χαβιέ Ούμπιντες (Ατρόμητος) και Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός).

Από τα ονόματα και μόνο, αντιλαμβάνεται κανείς πως ο "Λεό" έχει δύσκολο έργο, όμως το γεγονός πως συγκαταλέγεται μέσα στην κορυφαία πεντάδα ποδοσφαιριστών αποτελεί ξεχωριστή τιμή και διάκριση. Εξάλλου, με εξαίρεση εκείνον και την ΑΕΛΚ, οι υπόλοιποι υποψήφιοι ανήκουν σε ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο φετινό πρωτάθλημα και τερμάτισαν στις πρώτες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μια ακόμα αναγνώριση της ποιότητας του Βραζιλιάνου, που πρόσφερε πολλά στην ομάδα της Καλλονής, μετρώντας 30 συμμετοχές, 7 γκολ και 7 ασίστ!

Παράλληλα, διεξάγονται αντίστοιχες ψηφοφορίες για τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο γκολ. Οι ψηφοφορίες γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.novasports.gr και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 4 Μαΐου, στις 23:59. Nα σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, λαμβάνουν μέρος και στην κλήξρωση που θα γίνει από τη NOVA με δώρο μία φανέλα της ομάδας με την υπογραφή του παίκτη ή του προπονητή που θα βραβευτεί.

Nova_Awards_SuperLeague14

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey