Αντίο σε Ζος και Νιαμπούγιου

06/05/2014 - 11:58

Zos_GnabuyouΜε μια λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ επισημοποίησε αυτό που διαφαινόταν ως προς τη συνεργασία της με τους Μάξιμ Ζος και Γκι Νιαμπούγιου, τη λύση των συμβολαίων τους δηλαδή, αφού τόσο οι δύο Γάλλοι που αποκτήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και η προσοφρά τους κρίθηκε μηδαμινή.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο ρόστερ, η εκτίμηση που μπορεί να κάνει κάποιος είναι ότι πιθανότατα θα αποχαιρετίσουν την ΑΕΛΚ τόσο ο Γιονάν Γκαρσία, του οποίου το συμβόλαιο έληξε, όσο και ο Φουρλάνος που είχε έρθει έτσι κι αλλιώς δανεικός από τη βελγική Μπριζ και δε φαίνεται να υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του δανεισμού του.

Επίσης, ο Γιάννης Σιδεράκης μιλάει ως ελεύθερος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ και ο Ποντάνι επέστρεψε στη Σλάβια Πράγας όπου οποία ανήκει. Για τον Τσέχο πάντως που έκανε πολύ καλή χρονιά, σίγουρα στην Καλλονή θα ρίξουν μία ακόμα ματιά για τον εκ νέου δανεισμό του. Σε ότι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η επέκταση της συνεργασίας με τον Ραούλ Γιορέντε.

Στα συμβόλαια που δύσκολα θα ανανεωθούν, συγκαταλέγεται αυτό του Χωριανόπουλου -αν και υπάρχει ένα ανοικτό παράθυρο να παραμείνει ως εναλλακτική λύση όμως- ενώ ξεχωριστό θέμα είναι εκείνο του αρχηγού της ομάδας Μιχάλη Κριπιντήρη, ο οποίος τραυματίστηκε φέτος και στα 34 χρόνια του θα κληθεί να αποφασίσει και ο ίδιος για το πώς θα κινηθεί για το μέλλον του.

Ας σημειωθεί ότι λήγει και το συμβόλαιο του Ανέστη Αναστασιάδη, που ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα και σίγουρα είναι μία υπόθεση που θα απασχολήσει την Καλλονή, καθώς και καλές χρονιές έχει κάνει και δύσκολα η ομάδα του Λεκανοπεδίου θα ρισκάρει την εύρεση ενός στόπερ μέσα στο καλοκαίρι, αναζητώντας εκ νέου την προσαρμοστικότητα του άλλοτε αμυντικού του Παναιτωλικού.

Στη γραμμή κρούσης, μοναδικός σίγουρος για το ρόστερ της νέας χρονιάς θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μανούσος, εκτός αν ηχήσουν επίσημα πια σειρήνες από μεγαλύτερες ομάδες. Ο Περόνε είναι απίθανο να παραμείνει, ενώ για την περίπτωση του Καζάκη εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται πάντοτε οι υπόθέσεις και των Λεοζίνιο, Μαρσέλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey