Mήνυμα παραμονής από Λεοζίνιο!

06/05/2014 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 06/05/2014 - 13:32

Leozinho_Vraveia_Nova_Super_League14Για ακόμη μία χρονιά η NOVA βράβευσε τους κορυφαίους που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2013-14, σε ειδική εκδήλωση την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Καραλής, έχοντας και άρωμα... Καλλονής.

Στις ειδικές κατηγορίες που είχαν τεθεί προς ψηφοφορία από το κοινό, συμμετείχαν τόσο ο Λεοζίνιο όσο και ο Γιάννης Ματζουράκης. Κι αν για τον "Ρουμάνο" το έργο του ήταν πολύ δύσκολο για την ανάδειξη του σε καλύτερο προπονητή, έχοντας να αναμετρηθεί με Αναστασίου, Μίτσελ, Παράσχο και Μάντζιο, για τον Βραζιλιάνο ήταν λίγο πιο εύκολο να διακριθεί.

Ο "Λεό" συμπεριληφθήκε στην κορυφαία ομάδα της χρονιάς, που απαρτιζόταν από 20 παίκτες, δείγμα της κλάσης αλλά και της προσφοράς του φέτος στην ΑΕΛΚ, με την οποία είχε 30 συμμετοχές, 7 γκολ και 7 ασίστ! Μάλιστα, στη δήλωσε του στο συνδρομητικό κανάλι, έστειλε μήνυμα παραμονής στην ομάδα του Λεκανοπεδίου, επισημαίνοντας: «Αρχικώς θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τη ΝOVA και είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην καλύτερη ομάδα και θέλω να συνεχίσω εδώ. Ευχαριστώ τους πάντες».

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού και καλύτερος προπονητής ο Γιάννης Αναστασίου. Πρώτος σκόρερ στη φετινή Super League ήταν ο Εστέμπαν Σολάρι της Skoda Ξάνθης με 16 γκολ, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής ο Σπύρος Ρισβάνης του Παναθηναϊκου και καλύτερο γκολ ψηφίστηκε του Ντουντού (ΟΦΗ). Καλύτερη απόκρουση του Αναστασόπουλου (Βέροια), δήλωση της χρονιάς του Γουνδουλάκη (Πλατανιάς), καλύτερη ασίστ του Καραμάνου (Ατρόμητος) και ενέργεια fair play του Σταμάτη Βελλή (Απόλλων Σμύρνης).

Εκτός των ατομικών διακρίσεων, η NOVA βράβευσε και τη Best team της φετινής χρονιάς, η οποία αποτελούνταν από δύο τερματοφύλακες, έξι αμυντικούς, επτά μέσους και έξι επιθετικούς: 

Best Team

Τερματοφύλακες
Τζόρβας (Απόλλων)
Καντιμοίρης (Βέροια)

Αμυντικοί
Μπούρμπος (ΟΦΗ)
Γκάλο (Παναιτωλικός)
Λαζαρίδης (Ατρόμητος)
Μανωλάς (Ολυμπιακός)
Γιαννούλης (Ατρόμητος)
Νάνο (Παναθηναϊκός)

Μέσοι
Λεοζίνιο (Καλλονή)
Λούκας (ΠΑΟΚ)
Ντομίνγκες (Ολυμπιακός)
Ντε Μπλάσις (Αστέρας Τρίπολης)
Τζάνης (Πανθρακικός)
Ούμπιδες (Ατρόμητος)
Κόρμπος (Απόλλων)

Επιθετικοί
Μπεργκ (Παναθηναϊκός)
Μπεν (Βέροια)
Σολάρι (Ξάνθη)
Κάμπελ (Ολυμπιακός)
Δ. Παπαδόπουλος (Ατρόμητος)
Τόρες (Πλατανιάς)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey