Φλερτάρει με Τσίμο Ναβάρο!

25/06/2014 - 17:10

Navarro_Ximo_Asteras1Μετά τους Χουάνμα και Πιπίνη, που την περυσινή χρονιά φόρεσαν τη φανέλα του Αστέρα, αλλά και τον Μαρσέλο που είχε αγωνιστεί στην Τρίπολη παλαιότερα, οι Καλλονιάτες φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο έναν ακόμα παίκτη των "Αρκάδων".

Ο λόγος για τον Τσίμο Ναβάρο, τον 26χρονο Ισπανό που από το 2011 έως και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου έπαιξε συνολικά 91 φορές με τα χρώματα του Αστέρα, σκοράροντας 15 γκολ. Πρόκειται για δεξιό μπακ, που μπορεί να ανταπεξέλθει με την ίδια επιτυχία και ως μέσος, ο οποίος στο παρελθόν μετρά συμμετοχές στην πατρίδα του με την Έλτσε (19 ματς), αλλά και τη Βαλένθια (2 ματς).

Πριν από λίγα λεπτά, οι "Αρκάδες" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, παρά το γεγονός πως ο Ναβάρο είχε συμβόλαιο που έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως πλέον ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί, ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Χουάνμα πριν λίγες μέρες και δεν αποκλείεται το ίδιο... δρομολόγιο να ακολουθήσει και ο "Τσίμο", δεδομένης της επιθυμίας των Καλλονιατών να τον ετάξουν στο δυναμικό τους. Κάτι που αν συμβεί, αναμφίβολα θα αποτελέσει μια πολύ ποιοτική προσθήκη στη δεξιά πτέρυγα, προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση στον Γιάννη Ματζουράκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey