Ανανέωσαν Κριπιντίρης και Αναστασιάδης

26/06/2014 - 13:45

Anastasiadis_Kripintiris_AELK_PierikosΕξέλιξη που δεν προκάλεσε έκπληξη ήταν η ανανέωση των συμβολαίων του Μιχάλη Κριπιντίρη και του Ανέστη Ανασασιάδη, δύο έμπειρων παικτών που μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στα μετόπισθεν. Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με επίσημη ανακοίνωσή της, έκαναν γνωστή την επέκταση της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές για ακόμη ένα χρόνο.

Ο "Κρίπι", αρχηγός των Καλλονιατών και ένας εκ των παλαιότερων στην ομάδα πλέον, αφού αποκτήθηκε το Γενάρη του 2011 όταν ακόμα η Καλλονή αγωνιζόταν στη Football League 2, αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το χειμώνα και αναμένεται το επόμενο διάστημα να μπει σιγά σιγά στο πρόγραμμα εγκύμνασης. Ο Αναστασιάδης πραγματοποίησε μια χρονιά, που αναμφίβολα είχε καλές και κακές στιγμές. Ωστόσο κανείς δεν αντιλέγει ότι πρόκειται για έναν παίκτη, που έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να σταθεί στη Super League.

Mε τον Ζακουανί ωστόσο να έχει αποχωρήσει από τη Μυτιλήνη, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΛΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα προορίζεται για τη βασική ενδεκάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey