Άρχισαν τα πρώτα "βάσανα" με... Μπαρέρα!

30/06/2014 - 13:48

aelk_proetoimasiaΤα πρώτα βάσανα για τους παίκτες της Καλλονής ξεκινούν σήμερα όπου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας και μάλιστα ανοιχτή προς το κοινό στο «Γεώργιος Σκούφος».

Ο Γιάννης Μαντζουράκης περιμένει όλους τους παλιούς και νέους της ομάδας για τις πρώτες κουβέντες που θα σημάνουν την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του χτισίματος της νέας ΑΕΛΚ του Ταρλά. Βέβαια τυπικά τα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν από το Σαββατοκύριακο που περιλάμβανε γυμναστήριο και εργομετρικά τεστ, με την Καλλονή να στρατοπεδεύει στη Μυτιλήνη για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 17 Ιουλίου, όπου και θα μεταβεί για την Ιταλία και το Τρέντο, για το βασικό στάδιο του μονταρίσματος. Νας σημειωθεί ότι οι εργομετρικές εξετάσεις διεξήχθησαν υπό τις οδηγίες του εργοφυσιολόγου Βαγγέλη Ρουσόπουλο.

Εν τω μεταξύ στην Καλλονή μετά τον Γιώργο Χωριανόπουλο, προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου και του άτυχου Ανέστη Αγρίτη που πέρυσι ήταν τραυματίας, αποδεικνύοντας πως ποντάρουν πολλά επάνω του. Αντίθετα δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαια του Λευτέρη Μάππα και Νίκου Γάλα.

Όμως το μεσοδιάστημα που προηγήθηκε περιλάμβανε και ανακοίνωση νέας μεταγραφής. Και συγκεκριμένα του Αργεντινού Μάρκος Μπαρέρα από την βολιβιανή ομάδα «The Strongest». Ο Μπαρέρα με 67 συμμετοχές, 8 γκολ στο πρωτάθλημα της Βολιβίας αλλά και ένα γκολ σε 15 παιχνίδια στο Copa Libertadores είναι ένας ποδοσφαιριστής που βάσιε βιογραφικού μπορεί να κάνει την διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

(φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey