Και Ναβάρο το μενού...

01/07/2014 - 13:18

Navarro_Ximo_Asteras1Σε πλήρη επιβεβαίωση ενός ακόμη ρεπορτάζ του «SL», η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωση της απόκτησης ως ελεύθερου από τον Αστέρα Τρίπολης και του Τσίμο Ναβάρο, γεμίζοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Χοακίν Ναβάρο Αρμέρο (Joaquín “Ximo” Navarro Armero) όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1988 στην Βαλένθια της Ισπανίας. Το 2011 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης όπου αγωνιζόταν μέχρι την περσινή περίοδο (2013-2014) έχοντας 77 συμμετοχές και 10 γκολ στο πρωτάθλημα της Superleague.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Προκόπης Καρτάλης, καλωσόρισε τον Ισπανό στην ομάδα και φωτογραφήθηκε μαζί του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Έτσι η Καλλονή χορεύει πλέον σε ρυθμούς… Αρκαδίας, έχοντας αποκτήσει από τον Αστέρα τους Χουάνμα, Πιπίνη και Ναβάρο, ενώ αν υπολογίσει κανείς και τους Περόνε και Μαρσέλο που αποκτήθηκαν στο παρελθόν από την Τρίπολη, είναι ξεκάθαρο πως η Καλλονή εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τις επιλογές της ομάδας της Πελοποννήσου που τα τελευταία χρόνια με τη συνολική λειτουργία της αποτελεί πρότυπο περιφερειακής ΠΑΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey