Δύο μένουν, δύο φεύγουν!

03/07/2014 - 14:39

Valios_AELK_OFH1Ιδιαίτερα δραστήρια και η σημερινή ημέρα για την ΑΕΛΚ, που "ξεσκαρτάρει" το ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ενώ ήδη οι ποδοσφαιριστές χάνουν τα πρώτα... λίτρα ιδρώτα στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη.

Εμάνουελ Περόνε και Ανδρέας Ντάμπος αποχαιρέτισαν το σύλλογο της Καλλονής, αφού τα συμβόλαιά τους δεν ανανεώθηκαν και έτσι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Για τον Αργεντίνο, τα πράγματα στη Λέσβο δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ, αφού ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα, μετρώντας 22 συμμετοχές στη Super League με μόλις 3 γκολ. Ο Ντάμπος από την πλευρά του χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα, μόλις σε πέντε ματς κι αυτά ως αλλαγή.

Ωστόσο, στην ΠΑΕ προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Στρατή Βαλιό και τον Θεοδόση Κύπρου. Για τον Λέσβιο αμυντικό η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως αποτελεί πλέον τον παλαιότερο ποδοσφαιριστή του συλλόγου, έχοντας αγωνιστεί ανελλιπώς σε αυτόν από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της σεζόν 2008-09. Ο Κύπρου αποκτήθηκε το Γενάρη και πέρυσι έπαιξε σε ένα παιχνίδι της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey