Στέλνουν Καστίγιο οι Ισπανοί!

19/07/2014 - 21:34 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2014 - 21:55

Castillo_Spanish_rumors_AELK1Εδώ και μέρες υπάρχει η φημολογία από τα ισπανικά Μέσα για επαφές της ΑΕΛΚ με τον Νέρι Καστίγιο, όμως τις τελευταίες ώρες αυτά κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "mercafichajes.es" τονίζει πως ο Μεξικανός άσος υπέγραψε για δύο χρόνια στην ομάδα της Καλλονής, «αφού πρώτα απέρριψε πολλές προτάσεις, επιστρέφοντας στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Μεξικανός επέλεξε την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Σε άλλα ισπανικά Μέσα κάνουν μάλιστα λόγο για ανακοίνωση του παίκτη μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας (21/7): «Ο Νέρι Καστίγιο θα ανακοινωθεί επίσημα από την Καλλονή τη Δευτέρα το απόγευμα», γράφει ένα εξ' αυτών στη Nuevo Football.

Πάντως, αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Λέσβου τηρούν σιγή ιχθύος, όπως συμβαίνει από τις αρχές της εβδομάδας όταν διέρρευσαν οι πρώτες φήμες περί απόκτησης του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, της Σαχτάρ Ντόνετσκ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Ντνιέπρ, των Σικάγο Φάιρς, του Άρη, της Πατσούκα, της Κλαμπ Λεόν και της Ράγιο Βαγιεκάνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey