Ματζουράκης: "Εποχή λαθών και διορθώσεων"

20/07/2014 - 11:27

Fiorentina_AELK_3-0_2Μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΛΚ στη βάση της, στο Λοδρόνε, ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τα συμπεράσματά του σχετικά με τη φιλική ήττα από τη Φιορεντίνα (3-0) στο πρώτο δυνατό τεστ προετοιμασίας επί ιταλικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Καλλονιατών επεσήμανε: «Ήταν ένας δυνατός αντίπαλος απέναντί μας για πρώτο παιχνίδι. Μείναμε ικανοποιημένοι από τον ρυθμό που είχε η ομάδα και την εικόνα που παρουσίασε. Δεν το περίμενα. Κάναμε λάθη, θα κάνουμε λάθη. Είναι η εποχή των λαθών και των διορθώσεών τους. Είμαστε καλά γι'αυτή τη χρονική περίοδο»

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά το τέλος του αγώνα ο "Ρουμάνος" είχε σύντομη συνομιλία με τον τεχνικό των "Βιόλα" Βιτσέντζο Μοντέλα, καθώς και μέλη της διοίκησης της Φιορεντίνα, οι οποίοι αφού συζήτησαν για την υπερβολική απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, του έδωσαν συγχαρητήρια για την αγωνιστική παρουσία της ΑΕΛΚ, ενώ ο προπονητής της Φιορεντίνα του δώρισε και μία φανέλα με την υπογραφή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey