Λόγια αβροφροσύνης

05/08/2014 - 11:48 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2014 - 12:54

Mixalakis_Tryfon_slΑργά χθες το βράδυ, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ -μετά την ανακοίνωσή της κατά του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου- προχώρησε στην έκδοση και νέας ανακοίνωσης, απευθυνόμενη με θερμά λόγια αυτή τη φορά προς την οικογένεια Τρύφων.

Συγκεκριμένα, τους χαρακτηρίζει "ανθρώπους της προσφοράς", επισημαίνοντας πως αυτή η από την πλευρά τους "αναγνώριση της προσφοράς της Καλλονής και του προέδρου της Νίκου Μιχαλάκηα είναι ιδιαίτερα σημαντική", ευχόμενη "και άλλοι Λέσβιοι να μιμηθούν το παράδειγμα τους".

Αναλυτικά: "Είναι ιδιαίτερα σημαντική η αναγνώριση της προσφοράς της Καλλονής και του προέδρου της Νίκου Μιχαλάκη από την οικογένεια Τρύφων. Άνθρωποι της προσφοράς και οι ίδιοι, που αγαπούν το νησί τους και το δείχνουν έμπρακτα με κάθε ευκαιρία, αντιλαμβάνονται καλύτερα απ’ όλους το μέγεθος της αγάπης του πρόεδρου της Καλλονής Νίκου Μιχαλάκη για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο και το ίδιο το νησί. Μακάρι να μιμηθούν και άλλοι Λέσβιοι το παράδειγμά τους."

Αξίζει να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια διαφαίνεται -έστω και σε επίπεδο ανακοινώσεων- από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛΚ ένα πνεύμα φιλίας και καλής συνεργασίας, το οποίο επιζητούσαν συνεχώς το τελευταίο διάστημα σε δημόσιες τοποθετήσεις τους οι άνθρωποι του Αιολικού. Και η χθεσινή ανακοίνωση εξάλλου της καλλονιάτικης ΠΑΕ αναφορικά με τη χρήση του "Ταρλά" επιβεβαιώνει τα όσα δήλωσε χθες το πρωί η οικογένεια Τρύφων, σχετικά με "την εξεύρεση μιας λύσης συμβιβασμού και αλληλοκατανόησης".

Μένει να αποδειχθεί ότι οι αβρότητες αυτές μεταξύ των παραγόντων των δύο διοικήσεων, θα προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και θα βρεθεί επιτέλους η χρυσή τομή για το καλό του λεσβιακού ποδοσφαίρου. Και τότε, με τις δύο διοικήσεις σε κοινή γραμμή, Δήμος Λέσβου και Super League θα πρέπει να βρουν τη φόρμουλα, ώστε να ικανοποιήσουν το π΄γιο αίτημα των φιλάθλων στη Λέσβο, που διψούν να παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες εθνικών κατηγοριών στον ανακαινισμένο "Ταρλά".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey