Ντύνεται με Adidas!

08/08/2014 - 13:01 Τελευταία τροποποίηση στις 08/08/2014 - 13:14

aelk_adidias_2014_15Σε συμφωνία με την εταιρεία Adidas προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, έπειτα από την επιτυχημένη περυσινή συνεργασία με τη Νike. 

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της ΑΕΛΚ θα έχει έντονο μπλε χρώμα και λευκές λεπτομέρειες, ενώ η γραμμή της είναι Slim Fit για να εφαρμόζει άψογα στο σώμα του αθλητή. Η εκτός έδρας εμφάνιση έχει πορτοκαλί χρώμα που ξεχωρίζει, με λευκές λεπτομέρειες και η τρίτη εμφάνιση είναι λευκή με μπλε στο στήθος και στους ώμους.

Η Adidas, πρωτοπορώντας πάντα στον τεχνολογικό σχεδιασμό των αγωνιστικών εμφανίσεων, χρησιμοποιεί την τεχνολογία adizero, προσφέροντας στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, άνεση και πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Η νέα εντός έδρας φανέλα της ΑΕΛΚ θα είναι η ελαφρύτερη που φόρεσαν ποτέ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ οι ειδικές ραφές της μειώνουν τις τριβές την ώρα του παιχνιδιού. Επιπλέον, το μαλακό ελαφρύ ύφασμα με την τεχνολογία ClimaLiteεπιτρέπει στον αέρα να διαπερνά τα ρούχα στα σημεία που παρατηρείται η μεγαλύτερη εφίδρωση, απομακρύνοντας την υγρασία και διατηρώντας το σώμα των αθλητών δροσερό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey