Οι μικροί είχαν δείξει το δρόμο...

29/01/2012 - 18:49 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2012 - 19:00

Τι κι αν η ΑΕΛΚ Κ20 συνέτριψε με 0-5 το πρωί την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά για το πρωτάθλημα νέων; Οι "μεγάλοι" παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια, έχοντας χάσει με 2-1 και μαζί μια χρυσή ευκαιρία, ώστε σύσσωμη η ομάδα της Καλλονής να επιστρέψει πανηγυρικά στη Μυτιλήνη.

Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά δεν είχε αντίπαλο στο δικό της ματς, ήταν πολύ καλύτερη της Αναγέννησης και δικαίως κέρδισε με το ευρύ 0-5. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΛΚ Κ20 στην τρίτη κατά σειρά εκτός έδρας αναμέτρησή της για τη Football League νέων.

Έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς σε 4 ματς και αισιοδοξεί για ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, όταν δώσει και τα εξ' αναβολής παιχνίδια της.

Αν και στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες χωρίς τέρματα, η εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι οι Καλλονιάτες ήταν κυρίαρχοι και αργά ή γρήγορα θα πετύχαιναν το γκολ της νίκης. Και το κατάφεραν σκοράροντας όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε συνολικά γκολ.

Το σκορ άνοιξε ο Γ. Σαμπάνης (47') και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μ. Σαμπάνης πέτυχε το 2-0. Το δείκτη του σκορ ανέβασε ο Μπουρούς (70'), με τον Λίμα να πετυχαίνει το 4-0 (78'). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Γ. Σαμπάνης (85').

ΑΕΛ Καλλονής: Γόμος, Φωκιανός, Σταυρινός (78' Τσακίρης), Γ. Σαμπάνης, Πρωτούλης (78' Ευαγγελιδάκης), Τριλιανός, Μ. Σαμπάνης, Κίστα, Μπουρούς, Τρακέλλης (46' Διακορώνας), Λίμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey