Λευκή ισοπαλία στη Λάρισα

19/02/2012 - 21:14 Τελευταία τροποποίηση στις 19/02/2012 - 21:41

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ήρθε η ΑΕΛΚ Κ20 με την αντίστοιχη της Λάρισας για τη 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο Α' ημίχρονο, δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις όπως το τετ α τετ του Ντάμπος (9'), ένα δυνατό σουτ του άκη Σαμπάνη (10'), καθώς και ένα άστοχο πλασέ του ίδιου (33'). Λίγο πριν τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, η ΑΕΛΚ Κ20 έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τριλιανού, γεγονός που περιόρισε τους Καλλονιάτες σε παθητικό ρόλο στην επανάληψη.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο Β' ημίχρονο, με την ΑΕΛΚ Κ20 να περιορίζεται σε αντεπιθέσεις. Γκολ δεν μπήκε από καμία ομάδα και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης τις βρήκε να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Πάντως στις καθυστερήσεις, οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ Κ20 διαμαρτυρήθηκαν για πιθανή περίπτωση πέναλτι, σε χέρι αμυντικού της ΑΕΛ μέσα στην περιοχή, όταν σε μια μονομαχία του με τον Λίμα, γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, με το διαιτητή να μην καταλογίζει πρόθεση.

ΑΕΛΚ Κ20 (Γαβαλάς): Γουέστον, Φωκιανός (74' Τσακίρης), Λίμα, Γ. Σαμπάνης, Τριλιανός, Γιουκαρής, Μ. Σαμπάνης (86' Πρωτούλης), Διακορώνας, Μπουρούς (51' Ευαγγελιδάκης), Ντάμπος, Κίστα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey