Διπλό τα "μωρά" του Γαβαλά με Απόλλωνα!

15/09/2013 - 17:30

aelk_k20Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και μάλιστα εκτός έδρας με 0-1 πέτυχε η Κ20 στο Γήπεδο της Πεντέλης με αντίπαλο την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της υποδομής της Superleague.

Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 23΄ ο Γιώργου άνοιξε το σκορ, ενώ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να διευρύνει το υπέρ της προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛΚ έψαξε το γκολ με το οποίο θα σφράγιζε τη νίκη, ωστόσο στο 63΄ λεπτό ο Καρακλάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτή η εξέλιξη άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού, όμως ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «μικρών» του Γαβαλά και το πολύτιμο «τρίποντο» φορτώθηκε για τη Μυτιλήνη!

Οι συνθέσεις:
Καλλονή: Γόμος, Καρακλάς, Ευαγγελιδάκης, Μπράκουλα, Πιπεράς Σπ., Ζωάννου, Μαγγανάς, Σοφιάνης (62΄ Χατζηκλειδαράς), Κίστα (56΄ Ιωαννίδης), Γιώργου (78΄ Μούτσα)
Απόλλωνας Σμύρνης: Αθανασίου, Ξανθόπουλος, Ζαχαρίου (78΄ Μάντζιος), Μπούσκος, Σιγάλας, Ντούνης, Μπέντας, Καλλέργης (82΄ Μαυρούδης), Ντάφλας, Φουκαράς (62΄ Μιχαλάρης), Δημογιάννης

(Πηγή φωτό: ΑΕΛ Καλλονής Official/facebook)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey