Λύγισαν και οι μικροί στην Τρίπολη

22/09/2013 - 18:19

aelk_k20Δεν απέφυγε τη μοίρα της ομάδας των Ανδρών η Κ20 της Καλλονής, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα στην Αρκαδία.

Η Καλλονή πλήρωσε το νωθρό της ξεκίνημα στον αγώνα, που της στοίχισε το 1-0 στο 12΄ από γκολ του Χρήστου και παρά τη βελτίωση της αγωνιστικής της εικόνας στη συνέχεια, ήρθε το δεύτερο γκολ στη μόλις δεύτερη καλή στιγμή των γηπεδούχων στο 42΄με τον Τόγρου για να γείρει την πλάστιγγα καθοριστικά υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 47΄με το Σοφιάνη και στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία εξ ολοκλήρου στον αγωνιστικό χώρο, αποκτώντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Καστριτσέα. Στο 80΄όμως ο Αστέρας με σκόρερ ξανά τον Χρήστου πέτυχε και τρίτο τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΛΛΟΝΗ: Γόμος, Ευαγγελιδάκης, Μαγγανάς, Μπράκουλας (60’ Γκαμάγκας), Πιπεράς, Καραμπάς, Ζωάννου (46’ Γιουκαρής), Γεώργου, Σοφιάνης (63’ Λαμπράκης), Κίστα, Μούτσα

Αστέρας Τρίπολης: Παπουρτζής, Γόγωνας, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης, Δελητσάρης, Χρήστου, Τόγρου (68’ Γκίτζιας), Τσόφλιος (82’ Τριανταφύλλης), Καρυδόπουλος (61’ Μηλιώτης), Τσιώλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey