Διονυσάτος: «Καλό πρόγραμμα για μια νεοφώτιστη ομάδα»

08/09/2020 - 12:57

Ικανοποιημένοι άπαντες στον Αετό Λουτρών με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, που φέρνει την ομάδα της Λέσβου απέναντι σε αντιπάλους στα μέτρα της, στις πρώτες αγωνιστικές.

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής του συλλόγου Θεαγένης Διονυσάτος ανέφερε: «Νομίζω είναι ένα καλό πρόγραμμα για μια νεοφώτιστη ομάδα στη Γ' Εθνική, όπως ο Αετός. Μας δίνει τη δυνατότητα, αν πάρουμε τους βαθμούς που υπολογίζουμε, να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για την απαιτητική συνέχεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μια άγνωστη κατηγορία για εμάς. Οπότε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πιστεύω πως αν ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα, θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη των στόχων μας.»

Αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό και πώς αυτό διαμορφώνεται μετά τις μεταγραφικές προσθήκες, ο κόουτς του Αετού πρόσθεσε: «Το ρόστερ έχει κλείσει κατά 95%. Μόνο αν τύχει κάτι εξαιρετικό μεταγραφικά, θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε. Με βάση τις απαιτήσεις της κατηγορίας, πιστεύω ότι η ομάδα που δημιουργούμε θα παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική».

Τέλος, σχολιάζοντας το «ντέρμπι» με τον Αιολικό την 7η Αγωνιστική, ο Θεαγένης Διονυσάτος συμπλήρωσε: «Σούπερ κλάσικο (γέλια)! Μέχρι την 7η Αγωνιστική, που θα παίξουμε με τον Αιολικό, έχουμε ακόμα καιρό. Έχουμε βρεθεί ξανά αντίπαλοι δύο φορές, στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου. Το πρωτάθλημα βέβαια είναι τελείως διαφορετικό».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών, Νίκος Σπανός, επεσήμανε: «Είναι μια βατή κλήρωση. Στο ξεκίνημα, είναι θετικό που έχουμε αρκετά ματς εντός έδρας, ενώ και τα πρώτα εκτός είναι με νησιωτικές ομάδες. Το θετικό είναι ότι τόσο ο όμιλος, όσο και η κλήρωση του πρωταθλήματος, δημιουργούν προσδοκίες. Ο κόσμος είναι κοντά μας, στηρίζει την προσπάθεια με διαρκείας κι ας μην γνωρίζει αν θα μπορεί να έρχεται στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε και πιστεύω να πάνε όλα καλά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey