Άργησε να το πιστέψει!

02/11/2020 - 19:19 Τελευταία τροποποίηση στις 02/11/2020 - 19:41

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γνώρισε ο Αετός Λουτρών με τον Αίαντα να επικρατεί 1-3.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται μουδιασμένοι και τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές πριν το ημίχρονο με σκορερ τον Πινειρο στο 20' με πέναλτι και στο 27'.

Στην επανάληψη, οι Λουτραγώτες μπήκαν με άλλον αέρα και μείωσαν με τον Τσομπανέλλη στο 51' ο οποίος είχε και δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Αετός αύξησε κι άλλο την πίεση χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδια στα ίσια, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μπίρης στο 86' σημείωσε το 1-3, ενώ νωρίτερα ο Αετός είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βλαστέλλη με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Οι συνθέσεις:

Αετός Λουτρών (Τσίγκας-Διονυσάτος):Παπάζογλου, Πολύζος (80' Ευαγγελέλλης), Δρακούλης, Λεβεντέλης (46' Γιαννακουδάκης), Τριλιανός, Κρπιπιντίρης, Σεφουλάι (72' Άνταμ), Γιούκαρης, Τσομπανέλλης, Μιχαλάκης, Βλαστέλλης

Αίας Σαλαμίνας (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Λεσάι, Λιάτος, Μπιμάι, Ταφέρι, Φίλιπ Α. (53 Σπέτσι), Κουπετώρης, Πινέιρο (75' Φιλιμέγκας), Πάβλιτς (64 Ντιανάζεβιτς), Μπουρούς (75' Μπαντουνας), Μπίσα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey