Το παιχνίδι της χρονιάς με τον Ακράτητο!

08/05/2021 - 18:27 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2021 - 18:52

Ο αγώνας της χρονιάς για τον Αετό θα διεξαχθεί αύριο στις 13:00 στο γήπεδο Λουτρών με αντίπαλο τον Ακράτητο, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού και να συνεχίσουν με ανεβασμένη ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Οι Λουτραγώτες δεν έχουν γευτεί την χαρά της νίκης εντός έδρας και αύριο πρέπει πάση θυσία να πάρουν τους τρεις βαθμούς, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ίσως χάσουν από τώρα το τρένο της παραμονής, αφού θα μείνουν πίσω από τον Ακράτητο ο οποίος θα αναζητήσει και εκείνος το τρίποντο για να ξεφύγει από τον αντίπαλο του με 4 βαθμούς και να κάνει βήμα παραμονής.

Στο αγωνιστικό μέρος, αμφίβολος παραμένει μόνο ο Βλαστέλλλης ο οποίος είχε τραυματιστεί στον προηγούμενο αγώνα με τον Αιολικό και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή. Την αναμέτρηση να διευθύνει ο Χιώτης διαιτητής Τζαμουτζαντώνης, με βοηθούς τους Πετρίδη και Τραούδα επίσης από την ΕΠΣ Χίου.

Η αποστολή του Αετού Λουτρών: Παπαζογλου, Καμπερ, Μουτζουρης, Τοπαλι, Ευαγγελελλης, Διμπαμπης Καπταγιαννης Κριπιντιρης, Δρακουλης, Τσομπανελλης, Πετρουζελλης, Σεφουλαι, Χρυσαφης, Μιχαλακης, Παπαδοπουλος, Μιχαλακελλης, Γιανακουδακης, Χαλκοδαιμων, Βλαστελλης, Τριλιανος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey