Πρόκριση και για Δεμερτζή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

26/03/2019 - 10:34

Μια ακόμα εκπροσώπηση θα έχει το νησί μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από 19 έως 21 Απριλίου. 

Ο λόγος για τον Άγγελο Δεμερτζή, που κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης μέσα από το ανοικτό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Αθήνα, εκμεταλλευόμενος αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που δόθηκε σε όσους αθλητές δεν είχαν προκριθεί στην αντίστοιχη διοργάνωση του Φεβρουαρίου. 

Ο Δεμερτζής, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Σπύρου Κοντογιάννη, κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία του, σηκώνοντας 100 κιλά στο αρασέ και 120 κιλά στο επολέ-ζετέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μυτιληνιός αρσιβαρίστας αγωνίστηκε με τραυματισμένο καρπό και σήκωσε... τόσο όσο χρειαζόταν στο επολέ-ζετέ για την πρόκριση, μη θέλοντας να επιβαρύνει το τραυματισμένο χέρι του. Εξάλλου ήταν μια προσπάθεια του στα 130 κιλά του επολέ-ζετέ προ ημερών, κατά την οποία χτύπησε.

Ο Γιώργος Τσιρβούλης 

Έτσι, η ΑΡΣΙΣ Λέσβου θα εκπροσωπηθεί με τρεις αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών των Ιωαννίνων, αφού πέραν του Δεμερτζή είχαν εξασφαλίσει από τον Φεβρουάριο την πρόκριση ο Γιώργος Τσιρβούλης και ο Ευθύμης Στυψιανός.

Ο Ευθύμης Στυψιανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey