...από το ματς Γέρα-Έξω Παναγίτσα

04/11/2010 - 00:21 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2010 - 00:55

Έναν παλιό τους γνώριμο συνάντησαν με την άφιξή τους στο Κλειστό της Νεάπολης, τα μέλη της αποστολής της Έξω Παναγίτσας. Ο "δικός" μας Αργυρίου, παίκτης του Αρίωνα Μυτιλήνης τους περίμενε κυριολεκτικά με "ανοικτές αγκάλες". μιας και υπήρξε συμπαίκτης των περισσοτέρων τρία χρόνια πριν, πανηγυρίζοντας με την ομάδα της Χαλκίδας την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Η φιλία, η εκτίμηση και οι άριστες εν γένει σχέσεις του με τους πρώην συμπαίκτες του έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν, συνειδητοποιώντας παράλληλα την αξία, αλλά και το μπασκετικό παρελθόν ενός αθλητή, που μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, παραμένει ωστόσο το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας του Αρίωνα.

Μετά το τέλος του ματς, Μπέλλος και Αργυρίου φωτογραφήθηκαν στο φακό του "SportLesvos". Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μπέλλος εκτός από παίκτης είναι και Πρόεδρος της Έξω Παναγίτσας, αποτελώντας το βασικό χρηματοδότη της ομάδας.

***

Πολλά χαμόγελα πλημμύρισαν το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, που βρήκε νικήτρια την Electronet Γέρα. Στο παρασκήνιο των δηλώσεων των πρωταγωνιστών της τέταρτης κατά σειρά νίκης, ο Γιάννης Ζεστός που ξεχείλιζε από ενέργεια μέσα στο παρκέ και ο Στέφανος Μαρίνος που κοουτσάρισε υποδειγματικά από τον πάγκο, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Πρόεδρο Βασίλη Ανδριώτη, ο οποίος καμάρωνε διπλά για τις μεγάλες στιγμές που ζει η ομάδα του Παππάδου... 

***

Μακρύ ταξίδι έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας της Χαλκίδας, που ξεκίνησαν χαράματα για το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", περίμεναν καρτερικά για την αναχώρηση της πτήσης τους και φτάνοντας το πρωί στη Μυτιλήνη, αποφάσισαν να κατευθυνθούν με τα... πόδια στο Κλειστό της Νεάπολης, ώστε να τυπήσει τους παίκτες το δροσερό αεράκι και να συνέλθουν μια ώρα αρχύτερα από την κούραση της όλης διαδικασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey