Σημάδια, 30 χρόνια μετά!

14/01/2015 - 15:11 Τελευταία τροποποίηση στις 14/01/2015 - 15:25

Ήταν μέσα Ιανουαρίου του 1985, όταν ο Αιολικός μετά από ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, βιώνει σταδιακά αγωνιστική κρίση, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να πάρει μια δύσκολη απόφαση μετά από ένα διοικητικό συμβούλιο, που κράτησε περισσότερες από 4 ώρες, όπως καταγράφουν τα ρεπορτάζ των εφημερίδων της εποχής.

Η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" δημοσίευσε τη Δευτέρα (12/1) άρθρο της εφημερίδας "Αθλητική Φωνή" 30 χρόνια πριν, μέσω του οποίου στις 12 Ιανουυρίου 1985 ο ανταποκριτής Γιώργος Βαρκάρης από τη Μυτιλήνη, που ενισςχύει μάλιστα ως εξωδιοικητικός παράγοντας τη σημερινή διοίκηση της ομάδας, ενημέρωνε το αναγνωστικό κοινό για τη θαραλλέα απόφαση του ΔΣ, μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση. Να δώσει δηλαδή μηνιαία άδεια στον προπονητή Θανάση Δημητριάδη.

Οι παράγοντες του Αιολικού είχαν οδηγηθεί σε αυτή την απόφαση, προκειμένου να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα "τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί βαρύ κλίμα ανάμεσα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές". Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αιολικού κάνει λόγο για "μια απόφαση χωρίς προσωπικά κίνητρα, που στηρίζεται αποκλειστικά στα συμφέροντα του συλλόγου..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey