Αγώνας... γενεθλίων!

24/01/2015 - 21:12

Ξεκίνησε πέρυσι ως ιδέα και έγινε... θεσμός. Με αφορμή τα γενέθλια ενός εκ των πιο αγαπητών ανθρώπων (και) του αθλητισμού, του Παναγιώτη Βάλεση, διοργανώθηκε και φέτος ένα ποδοσφαιρικό ματς στο Γήπεδο "Παναγιώτης Σαλταμάρας".

Αυτή τη φορά όμως, δεν ήταν μόνο τα γενέθλια Βάλεση που γιορτάστηκαν, αλλά και του Δήμου Μανουσάκη, που επέστρεψε στη Λέσβο για λογαριασμό του Αιολικού. Έτσι λοιπόν, φίλοι και των δύο βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής παραπλεύρως του πρώην Υπουργείου Αιγαίου και αφού ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο, έκοψαν αμέσως μετά και την καθιερωμένη τούρτα, ευχόμενοι στους εορτάζοντες να τα... χιλιάσουν!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 6-6. Σε αυτόν συμμετείχαν πολλοί και διάφοροι, γνώστες του αθλήματος και... μη! Για την ιστορία, η φιλική αυτή αναμέτρηση κρίθηκε στα... πέναλτι. Αρχικά συμφωνήθηκε να εκτελέσουν από ένα τα δύο τιμώμενα πρόσωπα. Ο Μανουσάκης δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να ευστοχήσει, φορτώνοντας με άγχος τον Βάλεση, για τον οποίο φήμες λένε ότι σούταρε... τέσσερις φορές από την άσπρη βούλα, χωρίς να βρει δίχτυα!

Και του χρόνου με υγεία παίδες! Να σας χαιρόμαστε...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey